ראשי מערכת שלטון החוק מדברים הערב בפעם הראשונה על הכול, ומנסים לענות גם על השאלה, האם ישראל היא מדינה מושחתת הצטרפו למסע בארץ השחיתות.
ראשי מערכת שלטון החוק מדברים הערב בפעם הראשונה על הכול, ומנסים לענות גם על השאלה, האם ישראל היא מדינה מושחתת. הצטרפו למסע בארץ השחיתות.
כתב זמן אמת מגיע למוסול המדממת מהקרבות מול דאעש ופוגש ילדים שחולצו משבי דאעש רגע אחרי שחררום. איך הפכו הילדים הקטנים לכלי במלחמה של הארגון הרצחני, מה עבר עליהם בשבי ומדוע הזוועה נמשכת?
התכנית דנה בתופעה מרתקת - שורה של עורכות דין, שבחרו להתמחות דווקא בייצוג של גברים שנאשמים בעבירות מין. כנשים, מדובר באתגר המציב בפניהן דילמות מקצועיות אתיות ומוסריות שכל אחת מהן מתמודדת אתן בדרך אחרת.
ראיון ראשון ובלעדי עם עד המפתח בפרשת הונאת הענק במהלכה חולצו מיליוני אירו מממשלת צרפת והועברו לדירות מסתור בישראל. ארנו מימרן מנאשמי הפרשה מזכיר בעדותו את קשריו עם בנימין נתניהו.
בעוד שהונאת הענק בעיצומה, בפריז מתרחש גל רציחות. ראיונות בלעדיים עם עד מפתח בפרשה ועם גרושתו של מימרן.
הרב מיכי מרק, מנהלה של ישיבת ההסדר בעתניאל, אב לעשרה, נהרג בפיגוע כשהוא מותיר אחריו עשרה ילדים ואת אשתו שנפצעה קשה. את משא האחריות לטיפול בילדים הקטנים במשפחה נטלו על עצמם האחים הגדולים יותר.
רוב מקרי סרבנות הגט הם סרבנות נשים כלפי בעליהן, ולמעשה אינן מופעלות עליהן סנקציות כלל.
כשרותם גילתה שזוהר בעלה חולה בניוון שרירים היא ידעה שהמסלול בו הם יצעדו יהפוך קשה יותר מיום ליום. זה לא מנע ממנה לקבל החלטה נדירה ואמיצה לטפל בו בבית ולקיים חיים משפחתיים לצד ילדיו.
המכורים למשחק ה"ווינר" שזמין בכל עת ברשת ובסמארטפון, מאבדים את כספם, משפחתם וכבודם למשחק שמשווק ומופץ בחסות המדינה
כשהוחלט על פינוי עמונה, אברהם שפירא לקח מצלמה והתחיל לתעד. התוצאה - סרט אישי חושפני שמציג מבט מבפנים על הרגע שבו אנשים מפונים מביתם ונאלצים להתחיל הכל מחדש.
גלית הגיעה לעזה בעקבות ראמי אהובה. שם היא נישאה לו ונולדו להם שישה ילדים. כשסיפור האהבה התנפץ היא ברחה עם שלושה מילדיה. ראמי נהרג בהפצצת צה"ל. מאז גלית מנסה להחזיר אליה את שלוש הבנות שנותרו מאחור.
אין מזומן, אין צ'קים, אין אשראי. הרגע שבו הכל סוגר עליך. סיפורם של בעלי העסקים הקטנים שחלומם מתרסק מול חומה אטומה בבנק.
עד כמה רחוק מוכנה המשטרה ללכת כדי לגבות הודאה ברצח? זמן אמת חושפת מסמך מטלטל על סמים קשים בתוך תא המעצר, מדובב שעובר כמעט על כל החוקים וקצין משטרה בכיר שהולך צעד אחד רחוק מדי.
קרלס פוג'דמון נשיא קטלוניה המודח שירד למחתרת בראיון ראשון ממקום מסתורו בבלגיה.
אחרי שנה בכלא, חן איילתי שוחרר וזוכה מאשמת רצח אימו. סיפור דרמטי על סכסוך משפחתי, רצח מסתורי, ושורה של מחדלים משטרתיים, הביאה לכך שהרוצח האמיתי עדיין מסתובב חופשי.
חלקו השני של הסרט. אחרי שנה בכלא, חן איילתי שוחרר וזוכה מאשמת רצח אימו. סיפור דרמטי על סכסוך משפחתי, רצח מסתורי, ושורה של מחדלים משטרתיים, הביאה לכך שהרוצח האמיתי עדיין מסתובב חופשי.
אחרי הרצח בדומא, השב"כ הסיר כפפות והחליט להילחם בתופעת בנוער הגבעות, אבל גם 200 צווי הרחקה ומעצרים מנהליים לא עצרו חבורת נערים צעירים, חדורי אמונה ואידאולוגיה, להקים מאחז על גבעה לא רחוקה משכם. אברהם שפירא, יוצר הסרט, שהה עם הנערים אלו לאורך חודשים ותיעד את הבניה, הפינויים החוזרים ונשנים, העימותים האלימים עם החיילים והמשטרה, האכזבה מדור המייסדים והשיחות עם הרבנים משלהבים את נוער הגבעות.
הם עמדו בראש היחידה הסודית ביותר והובילו את המבצעים הנועזים ביותר, הרחק מגבולות ישראל. מפקדי סיירת מטכ"ל מדברים על הכול. החטיפות הנועזות, רק כדי ללקט מידע על רון ארד, הכישלון הצורב שמלווה עד היום ומה לקחו החברים מיחידת העלית אל צמרת הפוליטיקה הישראלית.
חלקו השני של הסרט. הם עמדו בראש היחידה הסודית ביותר והובילו את המבצעים הנועזים ביותר, הרחק מגבולות ישראל. מפקדי סיירת מטכ"ל מדברים על הכול. החטיפות הנועזות, רק כדי ללקט מידע על רון ארד, הכישלון הצורב שמלווה עד היום ומה לקחו החברים מיחידת העלית אל צמרת הפוליטיקה הישראלית.
סיפורה של האישה ששמה לה למטרה לשכנע משפחות שכולות, להביא לעולם חיים חדשים.
אופיר בנו של פואד בן אליעזר מדבר לראשונה – על החשש ממעצר, הכסף שעבר מהחברים המיליונרים ומה שלא הספיק לומר לאבא.
איך הפך האגף הכי אפל ומסוכן בכלא למקום של תקווה? סיפורם של רוצחים מסוכנים שמנסים בפעם הראשונה לצאת לדרך חדשה
בפרק סיום העונה נחזור אל חן אילתי, גיבור "מי רצח את אמא?" שזוכה מאשמת רצח אימו אחרי שנה בכלא ועדיין נלחם על משמורת ילדיו, אל משפחת מרק מ"ילדים של החיים", אל תנ"צ מזרחי, וגם אל שניים מגיבורי "מסורבי הגט".
הם פיקדו על החיל הטוב בעולם והובילו מבצעים עוצרי נשימה. מפקדי חיל האוויר מדברים על הגיחות למדינות אויב, החיסולים בשטחים, ההצלחות והכישלונות.
חלקו השני של הסרט. הם פיקדו על החיל הטוב בעולם והובילו מבצעים עוצרי נשימה. מפקדי חיל האוויר מדברים על הגיחות למדינות אויב, החיסולים בשטחים, ההצלחות והכישלונות.
שישה ישראלים מוצאים את עצמם לכודים בשגרירות ישראל בקהיר, כשרק דלת ברזל אחת מפרידה בינם לבין מאות אלפי מפגינים זועמים. לראשונה בטלוויזיה, ראש הממשלה, ראש השב"כ וראש המוסד חושפים את אירועי הלילה הדרמטי.
הן היו נערות בנות 16 שפתחו את הלב וקיבלו ילדים בלי בית שעבורם הן הפכו למשפחה. יום אחד נלקחו הילדים, מבלי שאיש חשב על האמהות הקטנות. אחרי שנים של געגוע הן יוצאות לחפש אותם.
חלקו השני של סיפורן של הנערות בנות ה- 16 שפתחו את הלב וקיבלו ילדים בלי בית שעבורם הן הפכו למשפחה. יום אחד נלקחו הילדים, מבלי שאיש חשב על האמהות הקטנות, ואחרי שנים של געגוע הן יוצאות לחפש אותם
עליזה מגן, האישה שהגיעה לדרגה הכי גבוהה במוסד, מדברת על נשים במקום הסודי מכולם. על במבצעים מסוכנים בארצות אויב, לכידת אייכמן, והתמודדות אישית בלתי פוסקת במהלך מילוי תפקידי מפתח, ביניהם המשנה לראש המוסד
איך תיראה המלחמה הבאה? האם ישראל ערוכה? יצאנו לבדוק איך הצליחו האיראנים להתיישב בגבול ישראל ואיך הצליח החיזבאללה להתחמש בטילים מדויקים וכבדים? האם תושבי הצפון מוגנים או שההנהגה הישראלית נרדמה בשמירה?
מאיר אטינגר, נכדו של הרב כהנא והיעד מספר אחת של השב"כ בראיון ראשון ובלעדי. על הסבא, על המעצר המנהלי ועל המרחק בין ימין ושמאל.
שוטר שמחליף זהות, סוכן שמתחזה לאוליגרך. פענוח לעיני המצלמות של רצח מסתורי.
תוכנית התחקירים בהגשת אסף ליברמן חוזרת עם תחקיר של בן כספית: איך הפך יאיר לפיד תוך שש שנים ממגיש טלוויזיה למועמד לראשות הממשלה? התכנית הסודית להקמת מפלגה, הדיקטטורה ביש עתיד, והחברים שנטש בדרך.
סיפורם של הסניגורים הפליליים: הם מגינים על הפושעים הכי גדולים וחיים בצילו של הפחד מלקוח בלתי מרוצה. קרועים בין החובה המקצועית לבין המצפון וערכים אנושיים בסיסיים. האם הכסף הגדול שווה את המחיר האישי?
עו״ד ניצנה דרשן לייטנר, מנהלת מתוך משרד אחד קטן, מלחמה בארגוני הטרור ובאירן. שדה הקרב הוא בתי משפט ברחבי העולם, ותביעות ענק שהיא מגישה, מצליחות לגרום להם לשלם פיצויים של מאות מיליוני דולרים.
פרויקט מיוחד. הפעם בזמן אמת נשאל את השאלות שאף מנהיג עדין לא מצא להן תשובה: איך הפכה רצועת עזה לבעיה הביטחונית הגדולה של מדינת ישראל? האם ישראל איבדה את כוח ההרתעה? והאם צבא האף 35 רלוונטי מול החמאס?
שש שעות ו-29 דקות היו לסוכני המוסד כדי לקחת את ארכיון הגרעין האיראני ולהימלט לפני שטהראן מתעוררת, מגלה מה עשו לה מתחת לאף ופותחת במצוד נרחב. פרוייקט מיוחד - ארכיון הגרעין חושף בכתובים, בתמונות ובמסמכים איך הונתה איראן במשך שנים את העולם כולו והמשיכה במירוץ הכי חשוב לה - המירוץ להשגת פצצת גרעין.
החלק השני בפרויקט המיוחד על המלחמה נגד הגרעין האיראני. שש שעות ו-29 דקות היו לסוכני המוסד כדי לקחת את ארכיון הגרעין האיראני ולהימלט לפני שטהראן מתעוררת, מגלה מה עשו לה מתחת לאף ופותחת במצוד נרחב. פרוייקט מיוחד - ארכיון הגרעין חושף בכתובים, בתמונות ובמסמכים איך הונתה איראן במשך שנים את העולם כולו והמשיכה במירוץ הכי חשוב לה - המירוץ להשגת פצצת גרעין.
"אם תהיה עכשיו מלחמה, מלחמת יום כיפור תהיה טיול לידה" נביא הזעם מדבר. האלוף במיל. יצחק בריק עם הדו"ח שקובע: צה"ל לא מוכן למלחמה הבאה. בראיון מיוחד הוא מסביר מדוע יצא בחודשים האחרונים נגד צמרת הצבא ומפקדי השטח, ומדוע הוא חושב שהרמטכ"ל נכשל בתפקידו.
בעיצומה של האינתיפאדה ה-1, בראשית פעולות תג המחיר, הגיע לקרית ארבע בחור שונה בנוף. ריקי איל התאהבה בו מיד. שלוש שנים תמימות חיו חיים רגילים עד שהתגלה הסוד. בעלה סוכן שב"כ שמרגל אחרי הקרובים לה ביותר.
דוד מידן השתתף במאות מבצעים של המוסד אבל זה היה המבצע של חייו. האיש שרקם את עסקת שליט, מספק הצצה אל הדרמה שמאחורי הקלעים של העסקה, חלופת האס.אמ.אסים עם ראשי החמאס, החשש לחייו של גלעד, הרגע שבו ראה אותו לראשונה והדרמה במסוק בדרכו לישראל.
בלילה חורפי אחד לפני 12 שנה רכב התנגש בעץ בכניסה למושב בית שקמה שבדרום. ניר חניה, הצעיר שישב במושג הנהג, נהרג. סיפור עצוב, אבל לכאורה פשוט. אלא ששורה של ממצאים מעלה לא מעט סימני שאלה סביב האירוע הזה, שמערערים על עצם הקביעה של המשטרה שמדובר רק בתאונה. זמן אמת עם התחקיר המלא וגילוי דרמטי על הלילה המסתורי.
כך נראה המצוד של המוסד הישראלי במטרה לחסל את לשכת הבינוי של חמאס. כבר שנים מכירים בישראל את מנגנון הברחת הנשק לעזה שהופעל על ידי מה שמכונה "חמאס חו"ל" ופעל בחסות איראנית. אבל מידע מודיעיני שהצטבר במוסד בשנים האחרונות הצביע על תופעה חדשה קטלנית הרבה יותר: "לשכת הבינוי של חמאס". מאחורי השם ההסתדרותי הזה עומד מנגנון שרוב אנשיו שוחררו בעיסקת שליט, הוא פועל מטורקיה ותכליתו ייצור נשק שובר שוויון למערכה עם ישראל. מדובר בצוללות, רחפני תקיפה וטילים עוקפי כיפת ברזל.
ך נראה המצוד של המוסד הישראלי במטרה לחסל את לשכת הבינוי של חמאס. כבר שנים מכירים בישראל את מנגנון הברחת הנשק לעזה שהופעל על ידי מה שמכונה "חמאס חו"ל" ופעל בחסות איראנית. אבל מידע מודיעיני שהצטבר במוסד בשנים האחרונות הצביע על תופעה חדשה קטלנית הרבה יותר: "לשכת הבינוי של חמאס". מאחורי השם ההסתדרותי הזה עומד מנגנון שרוב אנשיו שוחררו בעיסקת שליט, הוא פועל מטורקיה ותכליתו ייצור נשק שובר שוויון למערכה עם ישראל. מדובר בצוללות, רחפני תקיפה וטילים עוקפי כיפת ברזל.
הצצה ראשונה לחדרי החקירה של השב"כ באחד הרגעים המסקרנים מבחינת הארגון בעשורים האחרונים. זה קרה בשנת 2001 כשאחרי שורה של חשודים בטרור מתייצבת מול החוקרים: חשודה בטרור. אישה. אמנה מונא, חשודה שפיתתה והובילה לרציחתו של הנער אופיר רחום. תחילה זלזלו בשב"כ במחבלת הזו, חשבו שהיא תישבר במהירות, אבל היא הפתיעה שוב ושוב. חוקרי השב"כ שהובילו את החקירה הזו משחזרים מחר מול המצלמה שלנו שורה של שיטות חקירה מתוחכמות שפשוט התנפצו מול קור הרוח של אמנה מונא שלמרבה התדהמה המשיכה במשחקי הפיתוי שלה גם מול החוקרים.
סיפורו המפתיע של זיו גרשוני, אחד מהלוחמים הבולטים של השייטת, מי שידע על בשרו עבר כואב כנער עבריין וסלל לעצמו עתיד מבטיח, כנגד כל הסיכויים. כיום, הוא מנסה ליישם זאת כמנטור בפנימייה לנוער בסיכון שהקים בשם ''נירים'', במטרה לתת לאותם צעירים הזדמנות לחזור למסלול. כפר הנוער הטיפולי-אתגרי ''נירים'' הקרוי על שמו של לוחם שייטת 13, רס"ל ניר קריצ'מן, ממוקם בצפון הארץ. מאחורי היוזמה להקמתו והנצחת שמו של ניר, עומדים אביו פניאל וגרשוני, שניר היה חייל שלו ונהרג במהלך אחד המבצעים.
עם תחקיר שחושף מה עומד מאחורי הסכם חשאי שנחתם בין מדינת ישראל לבין איחוד האמירויות. כשהבטיחו לנו שמדובר בשלום תמורת שלום, שכחו לציין שלשלום הזה דווקא עלול להיות מחיר כבד מאוד, מחיר שהוסתר אפילו משרי הממשלה. מדובר בכמויות אדירות של נפט שיעברו דרך שטחנו ויעשירו את אנשי העסקים המקושרים שמעורבים בפרויקט, אבל עלולים לגרום לנזק כבד מאוד לכולנו.
זמן אמת בתחקיר מפתיע ומקומם במיוחד שבמרכזו השאלה: האם ייתכן שדווקא בכירים בהנהלת בתי המשפט, אלו שהיו אמורים לכאורה לשמור על כלליו מכל משמר, ציפצפו עליו והשתמשו בכוח שבידיהם כדי לנקום במי שהעז למתוח עליהם ביקורת? העדויות שמוצגות מראות כיצד לכאורה מידע רגיש וחסוי מתוך בית המשפט הועבר בניגוד מוחלט לחוק לידיה של מי שכלפי חוץ הייתה האויבת הגדולה ביותר של בתי המשפט. בדרך, כך עולה מהעדויות, הם לא היססו לפגוע אפילו בקורבנות אונס. התחקיר של אבי עמית ואיתי עמיקם.
הפעם בזמן אמת אנחנו יוצאים לרחובות המפוחדים של עכו לבדוק איך קרה שאף אחד לא הצליח לחזות את מהומות הדמים האכזריות שהתרחשו בעיר בזמן מבצע "שומר החומות" וחושפים עדויות שמשרטטות מחדל מתמשך: שוטרים שנלקחו לגזרות אחרות, מעשי לינץ׳ שהתנהלו כמעט ללא מפריע והקצנה מתמשכת שאיש לא ניסה לעצור. האם יכול להיות שאותם גורמים שהיו משוכנעים שבעכו לא יקרה כלום, נרדמים כעת שוב בשמירה? סרטו של כרמל לוצאטי.
מה גורם לכך שכל כך הרבה שירותים חיוניים שפעם המדינה נהגה לספק לנו בעצמה התנקזו בהדרגה בידיים של מספר מצומצם מאוד של חברות פרטיות. איך ייתכן שחברה מסחרית אחת מצליחה, למשל, לזכות בעשרות מכרזים גם בתחום הבריאות, גם בתחום התחבורה וגם בתחום התרבות, למה הממשלה לא טרחה לבדוק את היכולת שלה לעמוד במשימה גם כשזה עלה בחיי אדם ואיך קורה ששירותים ששווים מיליונים נשארים בידיה גם הרבה אחרי שתקופת המכרז הרשמית מסתיימת?
זמן אמת מלווה שלוש נשים צעירות שחברו יחד והתייצבו בחזית המלחמה של העדה האתיופית בגזענות בכלל, ובזו המשטרתית בפרט, אחרי שחוו אותה על בשרן בצורה הכואבת ביותר: ימי טקה, אחותו של סלומון טקה שנורה בידי קצין משטרה, באנצ׳י סלמסה שגופת אחיה יוסף נמצאה לאחר מסכת של התעללויות מצד המשטרה וימיקר טרפה שגם אחיה סולומון נמצא מת בנסיבות דומות. רק כשרואים את המציאות דרך העיניים שלהן – אפשר להתחיל להבין עד כמה מסוכן במדינת ישראל להיות עם צבע העור הלא נכון. סרטם של אבישי צגהון וטוביה חזקיהו.
פנחס אוחנה מלמד קבלה כבר עשרות שנים בישיבת "אליהו הנביא" ביפו. השם אינו מקרי. אוחנה מספר שהוא גלגול של אליהו הנביא והוא שכנע בכך את תלמידיו בעזרת ניסים ונפלאות שהציג בפניהם (הזיז חפצים עם העיניים, גילה להם את המחשבות, את החלומות ועוד). עם תלמידיו נמנים עורכי דין, אנשי עסקים, פסיכולוגים, הייטקיסטים ובהם לא מעט חוזרים בתשובה שלעיתים משבר בחיים הוביל אותם לחפש משמעות והם מצאו אותה אצל אדם שידע לנצל כל חולשה - לטובתו. הם פיתחו בו תלות גדולה. עד כדי כך, שהדבר הכי נורא שיכול היה לקרות להם בחיים הוא שיפסיק לדבר איתם, יפסיק להשיא להם עצות. הניצול התחיל בכסף: הם העבירו לו תשלום קבוע, חלק משכרם, ושילמו גם עבור פדיונות נפש, תיקונים וברכות. עכשיו הם חושפים לראשונה מה קרה שם
אסף ליברמן ויפעת קידר חושפים את האנשים שבנו את הקשר בין ישראל לבין מדינות המפרץ הרבה לפני הסכמי אברהם: אנשי המוסד ומשרד החוץ שהקימו שגרירות סודית ומחתרתית, הישראלים הראשונים שהסתובבו תחת כיסוי במקומות שלישראלים אסור היה להגיע אליהם והפגישות החשאיות עם המנהיגים. וגם: ריאיון מיוחד מבחריין עם הבכיר שהיה אחראי על פיתוח היחסים עם ישראל
התצפיתניות שראו הכל: מתוך עשרות התצפיתניות ששירתו בנחל עוז בשבעה באוקטובר, רק שתיים חזרו בינתיים הביתה לספר על הזוועה. התצפיתניות מדברות בפעם הראשונה ומספרות על סימני האזהרה שהן ראו פעם אחר פעם, אבל אחד לא התייחס. יחידת החילוץ 669: התפקיד המרכזי של יחידת העילית 669 הוא לחלץ פצועים מזירות קרב קשות. אבל גם בתרגילים הקשוחים ביותר הם לא דמיינו מציאות כמו זו שהושלכו אליה בבוקר השבעה באוקטובר. מפקדי היחידה חושפים את העדויות והקולות מהיממה שבה חילצו מעל 200 פצועים
מחדל התצפיתניות – עדויות נוספות: מאז שנחשפו בפרק הקודם עדויות התצפיתניות ששרדו את המתקפה בנחל עוז, וראו את סימני האזהרה כבר לפני חודשים, הגיעו אלינו עדויות חדשות ומטלטלות לא פחות על גודל המחדל. רון, תמיר וניק הם שלושה חיילים ששירתו יחד במת״ק ארז. ב-7 באוקטובר הם הונצחו במצלמות החמאס כשהם נחטפים מבוהלים לתוך עזה. משפחותיהם חושפות בפני יעל שני את התיעוד המצמרר ואת המידע המטלטל שמגיע מעזה. האסון של בית הספר "נופי הבשור" בעוטף עזה זה אסון מהסוג שאף בית ספר לא התמודד איתו מעולם - ביום אחד איבד בית הספר עשרות תלמידים ובוגרים. דניאלה ברק בר צור מקיבוץ בארי היא אחת המחנכות הוותיקות בבית הספר. יסמין קיני ליוותה אותה בשבועות הדרמטיים שעוברים עליה ועל התלמידים
כבר אחרי מלחמת יום הכיפורים הוקמה באגף המודיעין יחידה מיוחדת שנועדה למנוע קונספציות מסוכנות מהסוג שהתפוצצו לנו בפנים ב-7 באוקטובר. רוני זינגר חושפת איך אותה יחידה נוטרלה בשנים האחרונות כל כך הרבה דברים חיוניים צריך לעשות עכשיו כדי לשפר את מצב הישראלים המוחזקים בשבי חמאס. למרבה הצער, גם חודש אחרי, מי שעושה זאת הם בעיקר אזרחים פרטיים. אבי עמית יצא להבין לאן נעלמה הממשלה, איך זה שמי שאמון על הנושא לא לוקח אחריות על האירוע ומה נאמר בשיחה של משפחות החטופים עם ראש המוסד לשעבר יוסי כהן חודש אחרי שהמסיבה ברעים הפכה לתופת, כמה עשרות צעירים שהצליחו להיחלץ משם התכנסו למפגש בקיבוץ הזורע. יחד הם מנסים להתגבר על הטראומה וגם לחזור לרגעי האימה שלא ישכחו. איתי עמיקם והבמאית יפעת קידר היו שם איתם
בעקבות המלחמה ועל רקע הקמפיין "ישראל מתחמשת" של השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר, יותר ויותר קבוצות של אזרחים מחליטות להחליף את המשטרה ולצאת לשמור בעצמם על הרחובות. מי שמתגייס למשימה הזו הם לעיתים עבריינים מורשעים או במקרים אחרים פעילי ימין קיצוני, ומי שעלול לשלם את המחיר - הם לא פעם אזרחים תמימים שהיו בזמן הלא נכון ובמקום הלא נכון.