Home / Series / Stationen / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Afsnit 1

    • February 3, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Stationen skildrer livet på en politistation i Danmark og er baseret på virkelige hændelser. En 79-årig kvinde findes bestialsk myrdet i sit eget soveværelse efter et hjemmerøveri. Erik og Laura efterforsker sagen og kommer på sporet af et udenlandsk brødrepar. Mads og Thomas kommer på hårdt arbejde, da en familie på skovtur pludselig opdager, at deres tre-årige dattere er blevet væk. Den helt store eftersøgning med hundepatruljer går den store eftersøgning i gang. Julie og Amir bliver sendt ud til et slagsmål udenfor et værtshus, hvor to grupperinger er endt i slåskamp. Og politiets tilstedeværelse beroliger ikke parterne. Og så bliver en spillebule udsat for væbnet røveri og gerningsmanden, der er iført dametøj, stikker af med næsten 100.000 kroner.

  • S01E02 Afsnit 2

    • February 10, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Stationen skildrer livet på en politistation i Danmark og er baseret på virkelige hændelser. En kvinde bliver meldt savnet og der er ingen umiddelbare spor efter kvinden. Hverken søsteren, eksmanden, kollegaen, den tidligere elsker eller den nye kæreste har nogen ide om, hvor hun kan være. En cyklist er blevet påkørt af en bil en tidlig morgen. To vidner har set tre unge mænd komme kørende meget slingrende, ramme cyklisten og derefter stikke af. Julie og Amir optager jagten på flugtbilisten. Thomas og Mads bliver kaldt ud til en kiosk, hvor en røver har taget en ansat som gidsel. Steen bliver tilkaldt som forhandler, og han prøver at overtale gidseltageren til at løslade gidslet.

  • S01E03 Afsnit 3

    • February 17, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Et røveri af en juvelerbutik går helt galt, da den ene røver skyder og dræber en ældre mand, som vælter gerningsmændenes motorcykel. Erik og Laura leder efterforskningen og sporene peger hurtigt mod rockermiljøet. Tre teenagedrenge har stjålet en bus og Amir og Julie bliver kaldt ud for at stoppe dem. Drengene har dog ikke tænkt sig frivilligt at tale med politiet og gør alt hvad de kan for at undslippe. Mads og Thomas kommer ud til en forhandler af fælge, der har haft indbrud. Overvågningsbillederne viser tyvene slæbe fælge ud af butikken og derefter løbe hastigt bort fra stedet, da en årvågen person råber dem an. Der er dog ingen spor efter tyvene, men en efterladt varevogn fanger politiets interesse.

  • S01E04 Afsnit 4

    • February 24, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Erik og Laura bliver kaldt ud til en boligopgang, hvor en mand er blevet tævet ihjel. Under efterforskningen bliver det tydeligt for Erik og Laura, at der er tale om et miljø, hvor alkohol er en stor del af dagligdagen. På en tankstation tager en kvinde en ansat som gidsel. Thomas og Mads er en del af den politistyrke, der rykker ud og under ledelse af Steen skal forsøge at få gidseltageren til at løslade gidslet. Det viser sig at gidseltageren har en helt særlig dagsorden. En ung kvinde kommer ind på Stationen og anmelder, at hun er blevet voldtaget aftenen forinden. Hun er chokeret, men kan fortælle, at det var to udenlandske mænd og at de kørte i en kassevogn. Med hjælp fra offentligheden kommer Julie og Amir snart på sporet af de mulige gerningsmænd.

  • S01E05 Afsnit 5

    • March 2, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    En mand findes død, tæsket til ukendelighed. Erik og Laura leder efterforskningen, og de finder hurtigt ud af, at to unge mænd er set spurte fra gerningsstedet. Men er der en sammenhæng mellem mændenes flugt og den døde mand? Thomas og Mads bliver sendt ud til et pizzeria, der natten forinden var ramt af en eksplosionsbrand. Brandmyndighederne formoder, at branden er påsat, og den påstand støttes op af, at to unge mænd blev kraftigt forbrændte i forbindelse med branden. Men hvorfor skulle pizzeriaet brændes ned? To drenge finder et spædbarn gemt i et buskads. Julie og Amir kommer på sagen, men ingen vil vedkende sig barnet. En kvinde mener dog, at hendes overbo har været gravid, og nu er der ikke noget barn. Thomas og Mads tager ud til en ældre kvinde, hvor naboen har anmeldt, at der lusker en ung kvinde rundt i hendes have. De kan dog ikke finde kvinden, og det viser sig også, at hun har haft skumle bagtanker med besøget.

  • S01E06 Afsnit 6

    • March 9, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    En velhavende ældre mand bliver reddet ud af sit brændende hus i sidste øjeblik. Da brandmyndighederne finder branden mistænkelig bliver Laura og Erik tilkaldt. De dumper ind i en sag, hvor de modstridende forklaringer står i kø, og hvor sagen med et ændrer fuldstændig karakter. En blotter har igennem længere tid været på spil og befolkningen er efterhånden desperate for at se politiet anholde blotteren. Mads og Thomas får et gennembrud i sagen, da en borger har filmet blotterens seneste ulovlighed. Julie og Amir bliver kaldt ud til optøjer foran et diskotek. En ung mand har forsøgt at stikke dørmanden ned med en kniv. Fremme ved diskoteket udpeger nogle vidner pludselig gerningsmanden, der stikker af. Julie sætter efter ham, men snart er det hende, der trues af knivstikkeren.

  • S01E07 Afsnit 7

    • March 16, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Erik og Laura efterforsker en sag, hvor en ung kvinde er blevet udsat for en grov voldtægt. Hun har hukommelsestab og har svært ved at hjælpe dem med detaljer. Lidt kan hun dog huske, og Erik og Laura starter deres efterforskning i det kristne miljø. En kvinde kommer ind på Stationen og vil gerne have politiet til at tage en snak med hendes mand. Han har en tendens til at blive voldelig overfor hende. Mads og Thomas tager ud og snakker med manden, der erkender, at han har store problemer i øjeblikket. Han vil gerne indlægges på psykiatrisk hospital. Dagen efter ringer de fra hospitalet med dårlige nyheder. Et helt gymnasium skal evakueres, da der indløber en bombetrussel. Julie og Amir er med til evakueringen, og den efterfølgende undersøgelse af hvem der stod bag bombetruslen. Mads og Thomas modtager en anmeldelse om en bilist, der kører meget slingrende og der er mistanke om spritkørsel. Inden politiet får taget affære stopper bilisten selv ¿ midt på togskinnerne ¿ nu skal det gå hurtigt. Falske betjente har flere gange franarret turister deres penge, og Julie og Amir bliver sendt ud på patrulje i civil.

  • S01E08 Afsnit 8

    • March 30, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    I et nedbrændt hus finder man en mand død. Undersøgelser slår fast, at manden er blevet dræbt og branden er påsat. Erik og Laura efterforsker sagen og befinder sig snart i et homoseksuelt værtshusmiljø. Hele styrken er i højeste alarmberedskab, da en kvinde ringer ind på Stationen og anmelder en potentiel terrorist i toget. Offentlige bygninger lukkes ned, togstationer bliver sat under skærpet overvågning og en regulær menneskejagt på terroristen går i gang. En kvinde er blevet bestjålet af en mand, der har overnattet i hendes lejlighed. Mads og Thomas prøver at spore kvindes stjålne iPhone og får hurtigt kontakt. Julie og Amir rykker ud til en kvinde, der gentagne gange har følt sig beluret af en drone med kamera. Politibetjentene beslutter sig for at lægge en fælde for gerningsmanden.

  • S01E09 Afsnit 9

    • April 6, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    Tre maskerede mænd overfalder en kvinde og kidnapper samtidig hendes fem-årige pige. Erik og Laura leder efterforskningen, og det viser sig hurtigt, at kidnapningen har økonomisk motiv. Men der skal handles hurtigt, kidnapperne truer nemlig med at dræbe pigen. En bus er blevet kapret af en tilsyneladende psykisk ustabil mand. Amir og Julie er de første betjente på stedet, men de indser hurtigt, at de skal have forstærkning. Steen bliver tilkaldt som forhandler, og aktionsstyrken gør sig klar. Thomas og Mads tjekker en anmeldelse om misrøgt af hunde. Da de ankommer, stikker gårdens ejer af. På gården finder betjentene mange syge og misrøgtede hunde. En mand har set sin sjældne, stjålne lampe til salg på nettet. Karen ringer og spiller interesseret køber og sender så Julie og Amir ud for at tjekke, om det er en hæler, der sælger sine varer på nettet.To unge personers tyveri af cigaretter går helt galt, da de bliver overrasket af en vagt og efterfølgende slår ham ned. Mads og Thomas ankommer til gerningsstedet og sporer røverne til det nærmeste parkeringshus.

  • S01E10 Afsnit 10

    • April 13, 2016
    • Kanal 5 (DK)

    En kvinde findes bestialsk dræbt i en vaskekælder. Umiddelbart er der ingen spor efter gerningsmanden, men det undrer Erik og Laura, at den mexicanske eksmand er fuldstændig forduftet. Thomas og Mads bliver sendt ud til en chokeret kvinde. Hendes mand har lige været forbi og er stukket af med deres fælles søn. Kvinden har forældremyndigheden, og manden har flere gange truet med at tage sønnen med til Palæstina. Julie og Amir kommer ud til en kvinde, der har fundet et selvmordsbrev fra sin mand. Med hjælp fra teleselskabet lykkedes det at spore mandens telefon. Spørgsmålet er nu bare om de får fat i manden i tide. En kvinde anmelder sin genbo for gentagne gange at have blottet sig for hende. Karen tager ud for at undersøge, om der er hold i kvindes anklager.