Det er 10 år siden, finanskrisen ramte Danmark med fuld styrke. Igen buldrer økonomien derudad, huspriserne stiger til nye højder, aktiemarkedet slår dagligt rekorder, og der er flaskehalse på arbejdsmarkedet. Så har vi lært noget på de 10 år, der er gået? Er vi på vej ind i en ny krise? Det har Torben Chris fået til opgave at undersøge. I en rejse rundt blandt dem der sad på forreste række til finanskrisen til eksperter i bobleøkonomi undersøger Torben Chris med et glimt i øjet, om vi er blevet klogere eller om vi endnu engang er på vej udover kanten af den økonomiske afgrund.
Torben Chris er en stor fan af kærlighed. Og han er stor fan af fester. Men bryllupper, kombinationen af kærlighed og fest, har han et langt mere anstrengt forhold til. Tænk at kombinere det, der givetvis er den hidtil dyreste fest i to unge menneskers liv med nogle stive, langtrukne og kedelige traditioner. Traditioner, som efter hans mening blot forkorter den tid, der var langt bedre anvendt på dansegulvet og i baren. Torben Chris sætter sig for at finde ud af, om man kan skære ned på tosserier som unødvendige udgifter og bryllupstaler.
Torben Chris har med bekymring fulgt debatten om det politikerne kalder "ældrebyrden". For tilsyneladende bliver danskerne ældre og ældre, og andelen af pensionister i forhold til andelen af folk i arbejde bliver stadigt højere. Har vi overhovedet råd til at have så mange ældre i fremtiden? Torben har sat sig for at løse problemet med ældrebyrden.
Torben Chris har både en datter og en søn, og han ønsker det bedste for dem begge. Men selv om han forsøger at skabe lige forudsætninger for dem, er han bekymret over, om der vil være én af dem, der får en sværere livsbane på grund af sit køn end den anden. Er der grund til det? Torben sætter sig for at tage pulsen på ligestilling i det moderne Danmark.