Home / Series / Läs-med-sagor / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Här kommer brandbilen

    • February 24, 2015

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Halvan älskar att leka med sina bilar. Idag kör han med sin brandbil. Plötsligt går brandlarmet. Adressen är Halvans dagis! Nu måste Halvan och de andra brandmännen åka ut och släcka dagisbranden.

  • S01E02 Här kommer bärgningsbilen

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Halvan älskar att leka med sina bilar. Nu kör han med sin bärgningsbil. Den bilen är en stor lastbil, en Volvo med 490 hästkrafter. Det behövs om den ska orka dra upp en långtradare som har hamnat i ett dike. Idag Halvan är bärgaren som ska ut med sin jätte-Volvo i jultrafiken för att hjälpa folk som har råkat illa ut.

  • S01E03 Här kommer polisbilen

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Halvan älskar att leka med sina bilar. Idag leker han med sin polisbil. Han är nu polisinspektör Halvan Eriksson.

  • S01E04 Fia och djuren

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Fia och hennes vänner ska på utflykt. Efter en liten promenad hittar Fia en mysig plats under ett träd, men plötsligt har Igge Pigge och lilla Knatten försvunnit!

  • S01E05 Gittan och fårskallarna

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Det är tråkigt på hotellet så Gittan smiter därifrån. På en ö hittar hon fem hungriga och svettiga små får. Gittan svalkar fåren och lär dem simma till den stora stranden. Där kan man hitta mycket mat!

  • S01E06 Gittan och älgbrorsorna

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Gittan vill ha syskon. Hon hittar några älgar framför huset och tycker att de kan bli hennes bröder.

  • S01E07 Kenta och barbisarna

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Kenta är väldigt bra på att spela fotboll, men en dag vill han inte. Han vill hellre vara inne och leka med tjejerna.

  • S01E08 Lill-Zlatan och morbror raring

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Lill-Zlatan och hennes morbror fikar, går och simmar och gör roliga saker tillsammans. Men en dag dyker Steve upp hos morbror. Då blir Lill-Zlatan svartsjuk.

  • S01E09 När Åkes mamma glömde bort

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. En morgon när Åke stiger upp har hans mamma blivit någon sorts drake och hon har glömt hur en mamma uppför sig. Vad gör man med en drakmamma som gör konstiga saker som att slicka rent tallriken istället för att diska, sprutar eld och äter flugor?

  • S01E10 Nämen Benny

    Animerad saga med text som man kan läsa samtidigt som man lyssnar och tittar. Egentligen är Benny världens lyckligaste gris, men just nu har han tråkigt. Han tycker att mamma bara städar och för oväsen. Då ger han sig ut i vida världen där det händer roligare saker.