Home / Series / Guido Weijers / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Oxymoron

    Meer dan 350 keer speelde Guido met veel succes zijn voorstelling Oxymoron door heel Nederland. Met dit debuutprogramma won hij op het grootste cabaretfestival van Nederland met overtuiging de publieksprijs! Deze jonge cabaretier was dé verassing op lowlands 2002. Guido is actueel, ultrasnel en niet te stoppen! Of zoals de pers zei: 'Sterk, hilarisch en overdonderend'.

  • S01E02 Myosotis!

    'Myosotis!', de 2de cabaretshow van Guido Weijer. Guido is actueel, ultrasnel, sterk, hilarisch en overdonderend en niet te stoppen!

  • S01E03 De Oudejaarsconference 2018

    Ook dit jaar kunnen we weer rekenen op een oudejaarsconference van Guido Weijers. En natuurlijk lapt hij ook nu weer alle regels aan zijn laars en geeft zich zoals we dat van hem gewend zijn. Weijers confronteert en slaat om zich heen, maar altijd met een flinke dosis humor.

  • S01E04 De Oudejaarsconference 2006

    Guido Weijers! In een moordend tempo gaat hij dwars door 2006; van de hak op de tak, fysiek en hilarisch. Zoals we van hem gewend zijn.

  • S01E05 XIPNAO!

    Guido Weijers; de cabaretsensatie van dit moment! nadat het debuutprogramma van dit multitalent bij de VARA en zijn tweede voorstelling bij SBS6 te zien was, ging het helemaal loos. nederland viel massaal voor de snelle, energieke, hilarische humor van Guido Weijers en overal zitten de zalen vol. In dit programma krijgt u wat u van hem gewend bent. maar dan nog stand-upper, nog fysieker, actueler en interactiever dan ooit. Voor u loopt acht uur 's ochtends de wekker af? Voor Guido om acht 's avonds. Wakker Worden! Guido is in tha house!

  • S01E06 De Oudejaarsconference 2007

    Op oudejaarsavond 2006 keken meer dan 1,7 miljoen mensen naar zijn conference op tv. Na dit overdonderende succes komt de loensende cabaretier in 2007 wederom met een show waarin hij in moordend tempo dwars door het jaar beukt en de actualiteiten doorneemt. Guido gaat van de hak op de tak, is fysiek en hilarisch. De oudejaarsconference nieuwe stijl!

  • S01E07 De Oudejaarsconference 2008

    Na twee succesvolle Oudejaarsconferences op tv met ruim 1,7 miljoen kijkers zigzagt Guido Weijers weer door het jaar 2008. In moordend tempo neemt de loensende cabaretsensatie met zachte 'g' de jongste gebeurtenissen nog eens door. Wie op oudejaarsavond 2007 afstemde op SBS 6, toen Weijers thema's behandelde als comazuipen, lokhomo's, De Gouden Kooi en de pedoseksuele 'gymnicht' Karl Noten, weet wat hij dit jaar kan verwachten: een hyperactieve, brutale, fysieke en hilarische analyse van 2008.

  • S01E08 AXESTOS

    Ga je de rest van leven dingen doen die je verstandig lijken? Of ga je dingen doen die je leuk vindt? Cabaretier Guido Weijers neemt in Axestos meer risico dan ooit. Speciaal voor iedereen die hard wil lachen om dingen die eigenlijk pijn doen. Niet geschikt voor tere zieltjes en mensen onder de 16.

  • S01E09 De Oudejaarsconference 2009

    De grootste oudejaarsconference aller tijden! Dit keer, naast de oudejaarsconference, ook motoren, rollerskates, streetdance, vuur en nog veel meer adembenemende acts! Guido Weijers is in zijn vierde oudejaarsconference op rij wederom zoals we hem kennen: kritisch, rebels, snel en natuurlijk extreem grappig!

  • S01E10 De Oudejaarsconference 2010

    Ongecensureerd lachen om 2010! In tijden van recessie en bezuinigingen laat cabaretier Guido Weijers de gouden bergen en Bling Bling achter zich. Hij gaat terug naar de basis: de grap, de lach en de harde, rauwe confrontatie! In De Oudejaarsconference 2010 zal Guido niets en niemand ontzien. Het WK voetbal, de Tweede Kamerverkiezingen, Chileense mijnwerkers, de wissel van Sven Kramer, het huwelijk van Wesley en Yolanthe, De Damschreeuwer, dubieuze PVV-Kamerleden, Oh Oh Cherso en Wikileaks komen in sneltreinvaart voorbij.

  • S01E11 De Oudejaarsconference 2012

  • S01E12 V

    • October 15, 2016

    Lachen om macht, relaties en geluk “De man met het hoogste grappengemiddelde in één show”, aldus De Pers, is terug. Naast zijn zes oudejaarsconferences, maakte Guido Weijers al vier solovoorstellingen. Het is dus welgeteld de hoogste tijd voor V. Dat wordt weer lachen. Om onweerstaanbare hilariteit, confronterende humor en intelligente doordenkertjes. Snel, scherp en eerlijk. De spiegel die je wordt voorgehouden was nog nooit zo pijnlijk grappig. Voor iedereen boven de 16 jaar die tegen een stootje kan!

  • S01E13 De Oudejaarsconference 2017

    Oudejaarsconference waarin cabaretier Guido Weijers het jaar op hilarische wijze afsluit. Na de show rijdt Guido per motor richting de Erasmusbrug, om daar samen met burgemeester Aboutaleb de vuurwerkshow te ontsteken.

  • S01E14 De Oudejaarsconference 2014

    • December 31, 2014

  • S01E15 De oudejaarsconference 2020

    • December 31, 2020

    In deze oudejaarsconference houdt Guido Weijers je een keiharde lachspiegel voor terwijl de wereld in de fik staat. Weijers roast het nieuws, puur en zonder filter. Hij zaagt hoge bomen bij de knieën af en raast dwars door het bizarre 2020. De tijdsgeest werd nog nooit zo scherp gevangen in een avond vol ongemakkelijke waarheden, gitzwarte humor en intelligente grappen.