Home / Series / Being Bingo / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Unknown

    • TV6

    Bingo testar sitt nya koncept Sveriges troskung på gamla affärsbekanta, Stureplanskändisen Svante Tegnér och Internetentreprenören Johan Stael von Holstein. De ger honom några goda råd på vägen. Bingo får även uppdraget att ordna ett Swedish Midsummer Party i New York. Glad i hågen reser Bingo till New York tillsammans med ett gäng svenska modelltjejer, bland andra Elita Löfblad och hans bättre hälft Angelica Bremert. Men partyt blir inte riktigt som Bingo och tjejerna förväntat sig. Det blir galnare än de någonsin hade kunnat föreställa sig.

  • S01E02 Unknown

    • TV6

    Bingo reser till Saint Tropez för att jaga investorer. Men Rivierans frestelser blir för stora. Istället för att diskutera affärsplaner ger sig Bingo ut på en galen champagnegalopp på Nikki Beach. I ett ordentligt lyckorus träffar Bingo personer som IT-entreprenören Ola Ahlvarsson, klaviaturspelaren Ulf Ekberg (som är på väg till Pamela Andersons bröllop) och glamourmodellen Erika Johnsson. Resan blir mer nöje än business.

  • S01E03 Unknown

    • TV6

    Fru Fortuna ler plötsligt mot vår excentriske entreprenör. Bingo har hittat en riskkapitalist som är beredd att satsa en miljon kronor på hans underklädeskoncept. Med pengarna i hamn reser Bingo genast till Amsterdam för att låta sig inspireras i jakten på de perfekta trosorna. Väl på plats i Europas syndigaste huvudstad väljer Bingo även att bli gaddad hos en världsberömd tatuerare och göra ett studiebesök i ökända Red Light District. Hemma igen spelar Bingo, tillsammans med Marilyn Monroe-kopian Carolina Gynning och en Tore Kullgren i Bingoskrud, in ett TV-program.

  • S01E04 Unknown

    • TV6

    Startkapitalet är fixat. Produkterna är på plats. Men det är allt. Fortfarande saknas en butikslokal, en webbsida, en modell som kan marknadsföra produkterna och allt nödvändigt profilmaterial. Bingo drabbas således av panik och i ren desperation besöker han ett bibliotek. Det bästa sättet att lugna dallriga nerver är enligt Bingo att hoppa fallskärm och fotografera sexrådgiverskan Puma Swede. Med pånyttfyllda testosteron- och endorfindepåer anordnar Bingo sedan en öppen modellcasting. Därefter är det dags för Bingos nära och kära att göra en djupdykning i bytet från Amsterdam för att avgöra vilka underkläder som kommer att funka på den svenska marknaden.

  • S01E05 Unknown

    • TV6

    Pusselbitarna i Bingos underklädeskoncept börjar falla på plats. Pengar, butik, produkter och logotyp är säkrade. Hög tid alltså för en plåtning av butikens ansikte utåt - den norska modellen Triana. Men mitt under fotograferingen ringer plötsligt Bingos telefon. Han har beviljats audiens hos den levande legenden Hugh Hefner på Playboy Mansion. Bingo lämnar studion för att hoppa på första bästa flyg Los Angeles.

  • S01E06 Unknown

    • TV6

    Invigningen av Bingos nya underklädesbutik närmar sig med stormsteg. Med bara några få dagar kvar till premiärfesten håller Bingo på att gå under av stress. För att lugna sina upprörda nerver och få nya krafter besöker Bingo en thailändsk tatuerare för fylla på sin bläcksamling med några heliga tempel i nacken. Stärkt av upplevelsen tar Bingo hjälp av sin syster och dotter för att färdigställa butiken. Sedan skyndar vår huvudperson vidare till Gert Fylking på RIX FM, plåtar modeller i Skellefteå och går på kändisfest utklädd till kvinna.

  • S01E07 Unknown

    • TV6

    Stunden är kommen. Bitarna har fallit på plats. Efter månader av hårt slit är det äntligen dags. Bingo slår i finalprogrammet av sin TV-serie upp dörrarna till sin första och alldeles egna underklädesbutik. Det är dags för den storslagna premiärfesten. Men innan resan mot de nattliga äventyren inleds bjuder Bingo oss på en liten promenad i hans egen minnenas allé. Vad hände när han firade sin 30-årsdag och hur vild var egentligen Hannah Graafs möhippa? Med den mentala förberedelsen är Bingo mogen för premiärfest. En fest som bara blir vildare och vildare och slutligen tar oss med till en sen efterfest i entreprenörens egna hem.