Home / Series / Alemin Kıralı / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 1. Bölüm

    • September 16, 2011
    • ATV (TR)

    Komedi film ve dizilerinin kral ve kraliçesi muhteşem bir yapımda buluşuyor: ALEMİN KIRALI... Şafak Sezer ve Oya Başar, Eylül ayında ATV ekranlarına gelecek dizide, başrolleri Evrim Akın, Zeynep Gülmez ve Metin Yıldız'la paylaşıyor...Yapımcılığını Türk Malı, Yahşi Cazibe gibi rating rekorları kıran komedilere imza atan Süreç Film/Ali Gündoğdu-İnci Günoğdu'nun üstlendiği Alemin Kıralı'nın senaryosunu Kemal Kenan Ergen kaleme aldı. Yönetmen ise Derya Yaruc.Şafak Sezer dizide, petshop dükkanında solucan, sülük, tavşan ve benzeri hayvanları satan kendi halinde bir esnafı canlandırıyor... Kibirli kayınvalidesi Asalet'in (Oya Başar) gözüne yıllardır bir türlü giremeyen Aslan ( Şafak Sezer)'ın hayatının akışı, kayınbabası Nejat, son nefesinde, "Karım, kızlarım ve torunlarım sana emanet..." diyerek ölünce birdenbire değişir... Üç kız babası olmanın gerekleriyle zor baş ederken kendini bir anda altı kadının yaşadığı insomniyak Asalet'in evinde içgüveysi olarak bulan Aslan'ın başına, kayınbabasına verdiği sözü tutmaya çalışırken birbirinden komik olaylar gelir. Zaten köy kökenli ve muhafazakar biri olan Aslan, evdeki kadınların arasında iyice paranoyak ve kıskanç biri haline gelir...İşe her gittiğinde gözü arkada kalan , evde ne dolaplar döndüğünü öğrenmek için yanıp tutuşan Aslan'ın maceralarını ATV'de her hafta büyük bir keyifle izleyeceksiniz. Alemin Kıralı'nın birinci bölümünde Aslan, kız kardeşinin kocası Spotçu Kubat'ın, karısının kol saatine gizlice dinleme cihazı taktığını öğrenir... Bu dinleme işi Aslan'ın çok hoşuna gider. Hemen eve bir dinleme cihazı yerleştirir ve evde olup bitenleri gizlice dinlemeye başlar... Başlangıçta işler yolunda gider; okuldan kaçma planları yapan kızları yakalar, karısı hakkında çok işine yarayacak bilgiler öğrenir... Fakat bu telekulak faaliyeti, bir süre sonra Asl

  • S01E02 2. Böüm

    • September 23, 2011
    • ATV (TR)

    Eşi Mehveş'i tavlamak için sürprizler hazırlayan Aslan, sürprizleri karıştırınca ortaya çıkan olaylar yüzünden çileden çıkar. Asalet Hanım'ın kahvesine uyku ilacı yerine afrodizyak koyunca olanlar olur ve Asalet Hanım kendine yeni bir eş aramaya başlar. Nihale 'nin devamlı maske ile dolaşması kafalarda soru işareti oluşturur. Bu maske olayının sırrını çözen Aslan, Kubat'a enteresan bir ceza verir. Jülide ise yeni sevgilisi Norveç' li Hayde' yi ailesiyle tanıştırmaya getirince işler iyice çığırından çıkar. Hayde'nin soyadının Brevik olması, Aslan'a ünlü Norveç Canisini hatırlatmaktadır. Hayde'yi caninin akrabası zanneden Aslan kendi kazdığı kuyuya kendi düşer.

  • S01E03 3. Böüm

    • September 30, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan, evinin karşısındaki kiralık evi yakışıklı gençler tutmasın diye kendi tutunca başı belaya girer. Yanlış anlaşılmalara neden olan bu ev, kızlarının çok işine yarayacaktır. Julide'nin çalıştığı uçağın Karayipli bir hava korsanı tarafından kaçırılması evde büyük bir panik havası yaratır. Yeni Jülide, herkesin midesini bulandırır. Ne olduğunun farkına varamayan Aslan ise Julide'nin gizli oyunlarına kurban edilir. Kubat'ın huylarını düzeltmek için dünyaca ünlü büyücü Zuzu'ya giden Nihale, Zuzu'nun verdiği talimatlar doğrultusunda başını daha da çok belaya sokar. Nihale'nin işleri iyice karıştırması olayları Aslan'a kadar yansıtır. Her şeyi yanlış anlayan Aslan için hayat çok çekilmez olur.

  • S01E04 4. Böüm

    • October 7, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan, tutumlu olmaya karar verir. Bu yüzden aile bireylerini çileden çıkartacak kararlar alır. Ancak, Asalet'in acımasız planına daha fazla dayanamaz ve yine yenilir. Hayvanların en büyük dostu Kanter Emel'i Aslan'ın üzerine salan Asalet, Aslan'a zor zamanlar yaşatır. Julide, radyo da dinlediği programın sunucusu Kalp Doktoru'na aşık olur. Uzun uzun yapılan sohbetlerden sonra eve yemeğe davet edilen Kalp Doktoru, ailede sadece Aslan'ın çok hoşuna gider! Televizyonda gördüğü güzel kadınlara hayran hayran bakan Kubat, üzerine Nihale'yi de aşağılayınca Nihale, acilen alış veriş yapmaya karar verir. Kendine seksi bir kombinasyon hazırladıktan sonra Kubat'ı beklemeye başlayan Nihale'nin, Kubat'ın eve asker arkadaşlarıyla gelmesiyle hayatı yine kabusa döner.

  • S01E05 5. Böüm

    • October 14, 2011
    • ATV (TR)

    Ahsen ve Ayben havuz partisine katılmak için Aslan'ı kandırmaya karar verirler ve hep beraber saklambaç oynamaya başlarlar. Aslan ve Oben evin ardiyesine saklanınca eski defterler ortaya çıkar. Aslan'ın gençlik yıllarındaki gizemler Oben'e büyük bir şok yaşatır. Asalet'e karşı elinde büyük bir koz bulunduran Aslan bunu kullanmaya karar verir ancak ehliyetini trafik polisine kaptırınca kozlar yine Asalet'in eline geçer. Asalet'in gizli kasetinde ne olduğu ise büyük bir merak konusudur. Jülide'ye görücü gelecektir. İlk başta bu işe şiddetle karşı çıkan Jülide, internette damat adayının fotoğrafını görünce fikrini değiştirir. Ancak sonuç yine herkesi şoka sokar. Bir yanlış anlama sonucu Kubat'ı yaralayan Nihale, Kubat'ın yanlış bir hareketine maruz kalır. Artık Nihale duymuyordur, Kubat, evde bağıra bağıra konuşan karısını susturmak için acımasız girişimlerde bulunur. Ancak Aslan, bunu Kubat'ın yanına kar bırakmaz.

  • S01E06 6. Böüm

    • October 21, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan'ın ilkokul bile okumadığını öğrenen Asalet, bunu Aslan'a karşı büyük bir koz olarak kullanır. Artık Aslan, Asalet ne isterse onu yapmaya mecburdur çünkü daha önce ailesine lise mezunu olduğunu söylemiştir. Karısının ve büyük kızlarının bu yalanı öğrenmesini istemez. Artık Aslan, ehliyetini geri alabilmek için küçük kızı Oben ile birlikte ders çalışarak ilkokul diploması almak zorundadır. Asalet, Jülide ve Mehveş futbol maçına gitmeye karar verirler. Ancak Fenerbahçe formalarıyla Galatasaray tribününe girmeleri başlarına büyük bela açacaktır. Bir reklam yıldızı olmaya hazırlanan Jülide, maça gittiğine bin pişman olur. Taksilere zam geldiği için karısının minibüs kullanmasını isteyen Kubat, karısının ve kendisinin uğradığı taciz sonucu aldığı karardan büyük pişmanlık duyar. Mısırdaki amcasının vefat etmesi nedeniyle Beşer'e bir miras kalır. Bu haberi duyan Jülide için Beşer artık mükemmel bir erkektir.

  • S01E07 7. Böüm

    • October 28, 2011
    • ATV (TR)

    Evde musluk bozulmuştur, üstüne vana da patlayınca ev halkı temel ihtiyaçlarını Kubat ve Nihale'nin evinde gidermeye başlar. Asalet'in eve çağırdığı tesisatçıların yakışıklı olması ise Aslan'ı çileden çıkarır ve tamir işi Aslan'a kalır. Artık ev tam bir savaş alanına dönüşür. Asalet'in evine talip çıkmıştır. Evini satmak istemeyen Asalet ne kadar Mütahit'i kapıdan kovalasa da hayır diyemeyeceği son teklif karşısında kararı değişir. Asalet ve Kıral ailesi artık çok zengin olacaktır. Ta ki Mütahit'in oğlunu kapıda görene kadar!.. Kubat alış veriş yapmak için Çin'e gider. Çin'de gördüğü ağır muameleden sonra yana yakıla soluğu Nihale'nin yanında alır ancak ev hiçbir zaman boş kalmaz. Bu durum Nihale'nin çok işine gelir. Beşer'in köyden beşik kertmesi gelecektir. Bu işten kurtulmak için acilen kendisine bir nişanlı bulması gerekir. Bu işi zar zor kabul eden Julide, Beşer'in beşik kertmesi Kezban'ı görünce çılgına döner. Şimdi Beşer'i elde etme kavgası başlar.

  • S01E08 8. Böüm

    • November 4, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan Kıral, Kubat ile birlikte Kurban Bayramı'nda, bir deveyi ortak kurban olarak kesmeye karar verir. Kubat'ın Ürdün'lü birisinden aldığı garanti belgeli deveye ortak olan Aslan Kıral'ın ise başına, yine kaynanası Asalet Hanım yüzünden gelmedik kalmaz. Devenin kurban edilmesine karşı çıkan Asalet, Aslan'ın masada unuttuğu evlilik yüzüğünü saklayarak damadına yüzüğü devenin yuttuğunu söyler ve onu bu yalana inandırır. Aslan Kıral ise karısı Mehveş'in korkusuna yüzüğü kurtarmanın çarelerini arar. Bayramda nöbetçi eczane arayarak müshil ilacı alıp deveye içirmeye çalışan Aslan, tüm uğraşlarına rağmen yüzüğü bulamayınca deve de kurban olmaktan kurtulur. Doktora giden Asalet'e et, un, tuz ve şeker yasağı gelince evde sebze türü yemekler yapılmaya başlanır. Aslan bu durumdan rahatsız olur ama asıl bu diyet işinden rahatsız olan kişi ise Asalet'tir. Asalet dışarıdan gizlice yemek siparişi vermeye başlar ama Aslan'a yakalanır. Maya takvimine bakan ve 2012'de dünyanın sonunun geldiğine inanan Jülide ölmeden önce yapılacak yüz şeyin listesini çıkarır. Nihale, Kubat'ın dayaklarından kurtulmanın bir yöntemini bulmuştur. Kubat'ın masaja karşı zaafını keşfeden Nihale, ne zaman başı sıkışsa Kubat'a masaj yapmaya başlar. Ama Kubat eve masaj koltuğu getirince Nihale yine zor durumda kalır.

  • S01E09 9. Böüm

    • November 11, 2011
    • ATV (TR)

    Kilo aldıklarını düşünen Mehveş, Asalet ve Jülide zayıflamak için spor salonuna gitmeye karar verirler. Aslan Kıral, spor salonu fiyatlarını duyunca gitmelerine izin vermez. Bunun üzerine Asalet Belediye Başkanını arayarak evin önüne spor aletleri getirtir. Evin önünde giydikleri daracık taytlarla tüm mahallenin gözü önünde spor yapmaya başlayan Mehveş, Asalet ve Jülide'yi gören Aslan deliye döner ve kendince bir plan yapar. Beşer, Kubat ve Oben'i de yanına alan Aslan Kıral, tüm aletleri gece yarısı çalar. Aletleri Aslan'ın çaldığını düşünen ama bunu kanıtlayamayan Asalet, eve yakışıklı pilates hocası Oktay'ı çağırır. Dışarıda Oktay'ı sıkıştırıp tehdit eden Aslan, Kubat ve Beşer Oktay'dan ummadıkları bir dayak yiyince spor aletlerini geri getirmeye karar verirler. Spor aletlerini tam yerine koyacakları sırada polise yakalanan üç kafadara hakim tarafından ağır bir ceza verilir. Aslan, Kubat ve Beşer giydikleri taytlarla mahallelinin gözü önünde polis gözetimi altında spor yapmak zorunda kalırlar. Aslan'ı bu şekilde spor yaparken görüntüleyen Asalet'in eline ise büyük bir koz geçmiştir.

  • S01E10 10. Böüm

    • November 17, 2011
    • ATV (TR)

    Ortanca kızı Ahsen'in günlüğünü bulan Aslan, okudukları karşısında şoka girer. Baba kız ilişkilerini yeniden gözden geçirmeye karar veren Aslan'ın hiç ummadığı yazılar onu iyice çileden çıkartacaktır. Kubat'ın babası Fuat, Nihale ve Kubat'ı ziyarete gelir. Ev ortamı tam Nihale'nin istediği kıvama gelmişken pat diye çalan kapı zili tüm dengeleri altüst eder. Hostesliğe geri dönen Julide Afrika ülkesi Bigudişi'ye gitmiştir. Bigudişi hiçte Julide'nin hayallerindeki gibi bir yer çıkmaz. Mehveş'in çalışmaya karar vermesi bir yandan Asalet'in çok hoşuna giderken diğer yandan Aslan'ın hiç hoşuna gitmez. Çocuk bakıcılığı yapmaya başlayan Mehveş'in ilk müşterisi Çetin, biraz tuhaf bir çocuk çıkar. Aslan ve Oben bu durumdan iyice rahatsız olur.

  • S01E11 11. Böüm

    • November 24, 2011
    • ATV (TR)

    Nüfus idaresinden gelen bir memur Kıral Ailesi'ne bilgileri güncellemek adına çeşitli sorular sorar. Başta her şey normal giderken "Ailenin reisi kim?" şeklinde bir soru ortalığı karıştırır. Aslan Kıral ve Asalet Hanım arasında aile reisliği konusunda tartışma çıkar. Bunun üzerine Kıral ailesi seçimle aile reisini belirlemeye karar verir. Aile fertlerinin oylarını toplamak isteyen Aslan Kıral ve Asalet hanım arasında kıyasıya bir yarış başlar. Amerika'da üç hostesin yazdığı anılarının bir hafta da bestseller olduğu haberini okuyan Jülide kendi anılarını yazmaya karar verir. Jülide'nin tüm kitaplarını onu kıskanan Beşer satın alır. Tüm bunlardan habersiz kitaplarının satıldığını düşünen Jülide, imza günü düzenlemeye karar verir. Kubat'ın kafasına vurduğu tavayla yere düşen Nihale ölü taklidi yapar. Nihale'nin öldüğünü düşünen Kubat ne yapacağını şaşırır. Nihale, ölü taklidini sürdürerek çok korkmuş olan Kubat'tan intikam almaya karar verir ama işler hiçte umduğu gibi gitmez.

  • S01E12 12. Böüm

    • December 1, 2011
    • ATV (TR)

    Gece yarısı mahallede havlayan köpek, Aslan için kâbus olmuştur. Bu durum Asalet'in çok hoşuna gider ve artık köpek, Kıral ailesinin evinde yaşamaya başlar. Aslan ve köpek evin içinde sürekli bir kaçma kovalama halinde yaşamaya başlar. Jülide jet sosyeteden Arcan ile çıkmaya başlamıştır. Bu duruma çok üzülen Beşer'e köyden nenesi yardım etmeye karar verir. Beşer'e gönderilen küçük gudu bebeği, Jülide'nin ve Beşer'in hayatını değiştirecektir. Nihale izlediği bir filmden etkilenerek Kubat'a uyurgezer numarası yapmaya başlar. Nihale'den çok korkmaya başlayan Kubat bu durumdan kurtulmaya çalışır. Babalarından izin almadan bale gösterisi izlemeye giden Ahsen ve Ayben sahnede gördükleri karşısında büyük bir şok yaşarlar. Kızlarının peşinden bale gösterisine giden Aslan bir anda kendini sahnede bulur.

  • S01E13 13. Böüm

    • December 8, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan, Asalet ve Julide'nin karantinası devam eder. Deli çomar hastalığının hızla yayılması evde büyük bir korku havası yaratmıştır. Hoşt, Jülide'nin gudu bebeği ile oynadıkça Jülide iyice delirir. Aslan ve Asalet'te Julide'den korkmaya başlar. Kubat tarafından eskisi gibi heyecan içinde tartaklanmayan Nihale bu duruma çok üzülür ve Kubat'ı kıskandırmaya karar verir. İspanyol Huanito artık Kubat'ın rakibidir. Kubat bu durumdan kurtulmak için Nihale'nin üzerine kuma getirir. Aslan karantina da olduğu için aileye göz kulak olmak artık Oben'in işidir. Beşer ve Oben, kızların yeni korkulu rüyası olacaktır.

  • S01E14 14. Böüm

    • December 15, 2011
    • ATV (TR)

    Aslan'ın başı vergi memurlarıyla derde girer. Dükkanına ve evine haciz gelecektir. Eşyaları ve hayvanları vergi memurlarına kaptırmak istemeyen Aslan, başına bir sürü yeni dert açar. Ailesinin gözü önünde iyice mahcup olan Aslan, bu dertten kimsenin ummayacağı bir şekilde kurtulmaya çalışır. Uçakta tanıştığı bir estetik doktoru Jülide'nin aklını çelmeye çalışır. Ailesini karşısına alıp doktora uyan Jülide, tanınmayacak hale gelir. Polis tarafından aranan azılı suçlu Etiler Canavarı zannedilen Jülide, karakoldan kurtulmak için canavar olmadığını ispatlamak zorundadır. Kubat'ın çilesine daha fazla dayanmak istemeyen Nihale, Kadın Sığınma Evi'ne kaçar ve yerleşir. Nihale'nin yokluğuna daha fazla dayanamayan Kubat, Nihale'yi bulup eve döndürmeye karar verir. Ancak Kubat'ın hain planları bu sefer ters tepecektir.

  • S01E15 15. Böüm

    • December 22, 2011
    • ATV (TR)

    Hafta sonu tatilini hep birlikte bir şeyler yaparak geçirmek isteyen Kıral ailesi, Oben'in önerisiyle paintball'a gitmeye karar verirler. Bu fikir en çok birbirleriyle sürekli didişen, intikam almak için hiçbir fırsatı kaçırmayan Aslan ve Asalet'in hoşuna gider. Savaş baltalarını bu kez paintball için çıkaran, savaş naraları atan Asalet ve Aslan'ın başını çektiği ekibe Nihale, Kubat ve Beşer de dahil olur. Aslan-Oben, Asalet-Mehveş, Jülide-Nihale, Kubat-Beşer ve Ahsen-Ayben eşleşmesi yapan aile üyeleri oyuna kendilerini fazla kaptırınca ortalık tam bir savaş alanına döner. Bu oyun Nihale için bulunmaz bir intikam fırsatı olurken Asalet, Aslan'ı korumak isteyen Mehveş'in ihanetine uğrar. Bu duruma kendine yediremeyen Asalet, Mehveş'den intikam almak için bir plan yapar. Ama Asalet'in bu intikam planı karşısında ittifak yapan Aslan ve Mehveş ona unutamayacağı bir ders verirler...

  • S01E16 16. Böüm

    • December 29, 2011
    • ATV (TR)

    Yeni yıl gelmiştir. Aslan hariç bütün ev halkı yılbaşını kutlamak ister. Ancak Aslan hiçbir yılbaşında evde veya dışarıda yılbaşının kutlanmasına izin vermemiştir. Aslan'ın bu tavrına uyuz olan Asalet bu sene yılbaşını kutlamaya karar verir. Evde yapılan hazırlıklara sinirlenen Aslan evi terk edip Beşer'e yerleşir. Aslan'ın bu sert tavrını merak eden aile üyeleri, Nihale'den gerçeği öğrenince büyük bir şok yaşarlar. Torunu Beşer'i Jülide'nin sevdasından kurtarmak isteyen Nene, Jülide'yi köye kaçırır. Eline fırsat geçince Jülide'yi bir an önce baş göz etmeye karar veren Nene, köyün ileri gelenlerinden Hıyar Ağa'sı ile Jülide'yi evlendirir. Gerdek gecesinde başına gelenlerden sonra Jülide yeni yıla ailesinden uzak girmek zorunda kalır.

  • S01E17 17. Böüm

    • January 5, 2012
    • ATV (TR)

    Faturaları ödeme konusunda anlaşmazlık yaşayan Aslan ve Asalet birbirlerine terslik yapmaya başlarlar. Asalet'in tavırlarına daha fazla dayanamayan Aslan, karısını ve çocuklarını alıp başka bir eve taşınır. Taşındığı evde yalnız başına yaşayan Devriye Hanım ailenin korkulu rüyası haline gelir. Kubat'ın internette dolaşmasını kıskanan Nihale, internete girip siteyi incelerken birden karşısına Green Kart'a başvuru belgesi çıkar. Green Kart alıp Amerikan vatandaşı olduğunu iddia eden Nihale, Kubat'a türlü oyunlar oynar.

  • S01E18 18. Böüm

    • January 19, 2012
    • ATV (TR)

    Oben'de büyük değişiklikler başlamıştır. Aşırı sinirli ve saldırgandır. Bu durumdan rahatsız olan öğretmeni Aslan'la görüşür ve Aslan'la Asalet'i psikologa yönlendirir. Eğer evde huzur sağlanmazsa Oben, devlet tarafından ellerinden alınacaktır. Psikoloğun bulduğu yöntem herkesin kafasını allak bullak eder. Hayranı olduğu Rockçı Babür'le tanışan Jülide, yeni bir birlikteliğe başlamıştır. Rockçı Babür'ün yaşam şartlarına ayak uydurmaya çalışırken kendini şekilden şekile sokar. En sonunda evlenmeye karar veren Jülide, Babür'ün evine gittiğinde büyük bir şok yaşar. Dükkanının önünde çıkan kavgayı engellemek isteyen Kubat, dayak yiyen bir kadını yanlışlıkla kocasının elinden kurtarınca kadınlar tarafından 'İsimsiz Kahraman' olarak ilan edilir. Davet edildiği bir konferansta ise Nihale'nin büyük tuzağına düşmüş olur.

  • S01E19 19. Böüm

    • January 26, 2012
    • ATV (TR)

    Beşer Jülide'ye parfüm almaya kalkınca parfüm kokusu Aslan'ın üzerine siner. Mehveş'in bu durumdan şüphelenmesi Asalet'i harekete geçirir. Aslan'a çeşitli tuzaklar kuran Asalet en sonunda Aslan'ın gayri meşru çocuğunu da ortaya çıkarınca evde işler iyice karışır. İtalya dönüşü uçakta tanıştığı Karadenizli Tahsin'e aşık olan Jülide, ilişkisini devam ettirebilmek için laz şivesi yapar. Tam bir Karadenizli gibi yaşamaya ve konuşmaya başlayan Jülide'yi Tahsin ve annesi istemeye gittiklerinde, Karadenizli aileye oynanan bütün oyunlar birbirine girer. Kubat'ın dükkanının önünden Nihale'ye ikizi kadar benzeyen bir kadın geçer. Bu kadını Nihale zanneden Kubat, kadınla konuşmak isteyince fena halde dayak yer. Akşam eve döndüğünde ise yediği dayak yüzünden Nihale'den korkmaya başlayınca, Nihale bu durumu kendi lehine kullanmaya kalkar.

  • S01E20 20. Böüm

    • February 2, 2012
    • ATV (TR)

    Oben ve Ahsen yarıyıl karnelerini almıştır. Karneleri o kadar kötüdür ki eve gitmekten ve babalarından çok korkarlar. Nihale ve Kubat'a sığınan kızlar, Kubat'ın bulduğu yöntemle hem azardan kurtulur hem de babalarından süper hediyeler kaparlar. Ancak işler hiç de umdukları gibi sonuçlanmaz. Ayben'in gizli gizli evden çıkması Aslan'ı çok rahatsız eder ve kızını takip etmeye başlar. Evde durmaktan sıkılan Mehveş'te Aslan'a katılınca, karı koca sokaklarda güzel zamanlar geçirirler. Ayben'in sırrı ise, başta Aslan'ı delirtse de sonunda Aslan gözyaşlarına boğulur. Sokakta rastladığı eylemciye aşık olan Jülide, eylemciyle beraber kürk giyenlere karşı gösteriler düzenlemeye başlar. Başta Asalet olmak üzere tüm kürk giyenleri karşısına alan Jülide, kürk fabrikatörü Adnan'la karşılaşınca tüm idealleri değişir.

  • S01E21 21. Böüm

    • February 9, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan, petshop için web adresi almak zorunda kalır. Bu durumu öğrenen Asalet, Aslan ile ilgili ve Aslan'ın adını taşıyan bütün site adreslerini ondan önce satın alır ve sitelere Aslan'ın çok komik aynı zamanda sinir bozucu görüntülerini yerleştirir. Bu olayın altında kalmak istemeyen Aslan da Asalet adına başka bir site alır ve oraya Asalet'in uygunsuz resimlerini koyar. Sevgililer günü yaklaşmıştır. Sürekli Mehveş'i Aslan'a karşı dolduran Asalet, Aslan'ın son numarası karşısında büyük bir şok yaşar. Kubat'ın dükkânının sahibi Sırrı hapisten çıkmıştır ve birikmiş kira borcu için Kubat'a dadanır. Kubat, Sırrı'dan kurtulma planları yaparken kendini çok farklı bir oyunun içinde bulur. Jülide yeni sevgilisi ile yemeğe çıktığında istemeden kaba bir hareket yapar. Jülide'den tiksinen Alihan asabi hareketler sergileyince Jülide, Beşer ve Tapir'e sığınır.

  • S01E22 22. Böüm

    • February 16, 2012
    • ATV (TR)

    Ayben ailesinden gizli araba kullanmayı öğrenmektedir. Yanlışlıkla babasının aracına çarpınca Aslan çılgına döner. Aslan sinir olsun diye Ayben'e yardım etmek isteyen Asalet, direksiyon dersleri vermeye başlar. Başlarına gelen trafik kazası bütün evi karıştırır. Yoldan geçerken sokak müzisyeninin sesinden çok etkilenen Jülide ona eşlik etmeye başlar ve müzisyene aşık olur. Hostesliği bırakıp şarkıcı olmaya karar veren Jülide kendisine gelen tekliflerden birini değerlendirir ve bütün ailesini davet ederek sahneye çıkar. Ancak şarkı söyleyeceği yer hiç de hayallerindeki gibi bir mekan çıkmaz. Mazoşist olduğuna karar veren Nihale psikoloğa gider. Doktoru beklerken tanıştığı Ateş Bey, Kubat'ın ve Nihale'nin başına bela olur.

  • S01E23 23. Böüm

    • February 23, 2012
    • ATV (TR)

    Asalet, eski telsiz arkadaşı Ateş Böceği Cumhur'la karşılaşır. Kimsesiz olduğunu söyleyen Cumhur, hastalığını öne sürerek mirasını Asalet'e bırakacağını belirtir. Ancak olaylar öyle bir içinden çıkılmaz hale gelir ki devreye Aslan girmek zorunda kalır. Kubat'ın böcek fobisi ortaya çıkar. Bu durumu fark eden Nihale, sürekli Kubat'ın üstüne gitmeye başlar. Daha fazla evde durmaya tahammül edemeyen Kubat, Nihale'yi de alıp Aslanlara yerleşir. Beşer'in nenesi Beşer'i Jülide'nin sevdasından vaz geçirmek için çeşitli oyunlar oynamaya başlar. Jülide artık nereye baksa neneyi görmektedir. Nenenin ızdıraplarına daha fazla dayanamayan Jülide en sonunda kendisini akıl hastanesinde bulur.

  • S01E24 24. Böüm

    • March 1, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan ve Mehveş Kaz Dağları'na tatile giderler. Tesadüfen Kubat ve Nihale'de aynı otele tatile gitmiştir. Ancak Aslan için asıl kötü sürpriz Asalet'in de onların peşine düşmesidir. Zeki bir hareketle Asalet'ten kurtulmaya çalışan Aslan, Kubat'ın başını yakacaktır. Uçuş için Las Vegas'a giden Jülide, Casino'da eğlenirken Elvis Presley elbiseleri giyinmiş Enis Fesleğen (Ersin Korkut) ile tanışır. Enis'le sarhoşken evlilik yapan ve bu evliliği turistik bir eğlence zanneden Jülide daha sonra bu evlilikten büyük pişmanlık duyar. Jülide'nin peşine Türkiye'ye gelen Enis ise gördükleri karşısında büyük bir şok yaşar.

  • S01E25 25. Böüm

    • March 8, 2012
    • ATV (TR)

    Kendisine kötü davranan Kubat'ı 2011 yılının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde lanetleyen Nihale'nin ahı, bir sene sonra yine Dünya Kadınlar Günü'nde tutar. Kubat kendisi de dâhil bütün erkekleri kadın gibi görmeye başlar. Kubat'ı iyice delirtmek isteyen Nihale ise, Kıral ailesinin üyelerini de bu oyuna ortak ederek onlarla birlikte erkek kıyafetleri giyip, erkek gibi davranmaya başlar. Nihale'ye sürekli şiddet uygulayan Kubat için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kâbus dolu bir gün olacaktır.

  • S01E26 26. Böüm

    • March 15, 2012
    • ATV (TR)

    Jülide, uçakta Erol Büyükburç'a çok benzeyen bir yolcuyla tanışır. Adam, Erol Büyükburç olmadığını söylese de Jülide bir türlü ikna olmaz ve onu eve davet eder. Ev halkı karşılarında Erol Büyükburç'u görünce bu fırsatı kaçırmazlar ve Asalet de dâhil tüm hünerlerini göstermeye başlarlar. Diğer taraftan onun Erol Büyükburç olmadığından şüphelenen Aslan, bu durumu kendi lehine çevirmenin planlarını yapar. Mehveş'in mezun olduğu lisenin her yıl geleneksel olarak düzenlediği pilav günü şenlikleri vardır. Her sene pilav gününe Aslan'la gitmeyi planlayan ama onu bir türlü ikna edemeyen Mehveş, bu defa Aslan'ı kandırmayı başarır. Pilav gününde Mehveş'in entel arkadaşları karşısında ezilmek istemeyen Aslan, kılık kıyafet ve genel kültür konusunda Tapir, Beşer ve kızlardan yardım ister. Kubat çok şiddetli diş ağrısı çekmektedir ama diğer taraftan dişçiye gitmekten de korkmaktadır. Bu fırsatı değerlendiren Nihale, Kubat'a diş ağrısını geçirmek adına çeşitli işkenceler uygular.

  • S01E27 27. Böüm

    • March 22, 2012
    • ATV (TR)

    Evin seksi hizmetçisi ile eşini uygunsuz bir şekilde yakalayan kadının ihaneti affetmeyerek kocasını vurduğu bir tiyatro oyununu izleyen Asalet'in aklına Aslan'la Mehveş'i ayıracak yeni bir parlak fikir gelir. Oyunda hizmetçiyi oynayan kadına cazip bir teklifte bulunan Asalet, Aslan'ı baştan çıkarması için onu hizmetçi olarak eve getirir. Asalet'in oyununu fark eden Aslan, başta hizmetçiyi görmezden gelse de olaylar onu hiç de ummadığı bir noktaya getirir. Doktor Saydam adlı bir profesör yeni ilacı Salaks'ı denemek için kendine kobay aramaktadır. Dükkanın önünde sinirli bir şekilde etrafa bağıran Aslan'ı gözüne kestiren profesör, Aslan'a evine getirmesi için tavşan ve sülük siparişleri verir. Profesör, eve her gelişte Aslan'ın çayına dozunu artırarak ilaç verince Aslan bambaşka birisi olur. Spotçular Birliği Başkanlığı'na aday olan Kubat'ın dükkânını denetlemeye Çin'den Dünya Spotçular Birliği Başkanı gelir. Başkanlığı kaçırmak istemeyen Kubat, Çinli başkanı eve yemeğe davet eder. Mutlu bir aile tablosu çizmek isteyen Kubat, Oben'i de kız çocuklarıymış gibi davranması için ikna eder. Başkan olmak için her yolu deneyen Kubat iyi aile babasını oynayıp, Nihale'ye hiç davranmadığı kadar iyi davranır. Jülide uçak yolculuğu sırasında ünlü sihirbaz Ohara'yla tanışır. Ohara, Jülide'ye gösterileri sırasında kendisine hosteslik yapması için teklifte bulunur.

  • S01E28 28. Böüm

    • March 29, 2012
    • ATV (TR)

    Asalet'e 1 Nisan şakası yapmaya karar veren Aslan ve Mehveş, boşanacaklarını söylerler. Bu karara çok sevinen Asalet, çeşitli kutlamalar yapar. Sonrasında bunun bir şaka olduğunu anlayınca, ikisi için bir intikam planı hazırlar. Aslan, okuldan kaçıp maça giden Oben'e ders vermek için onu bir oto tamircisinin yanına çırak olarak verir. Bu arada Aslan'ın en büyük kızı Ayben için eve görücü gelecektir. Nihale mahkemeye giderek savcılıktan Kubat'ın kendisine elli metreye kadar yaklaşmasını engelleyen bir karar çıkartır. Ama kararda yanlışlıkla elli yerine beş yazılınca, Nihale için işler tersine döner. Kendisine lazerli metre alan Kubat, Nihale'ye eziyet etmek için bu defa farklı yöntemler kullanmaya başlar. Uçakta eski erkek arkadaşı ve onun kız arkadaşıyla karşılaşan Jülide, olay çıkarınca eski sevgilisinin şikâyeti üzerine işten kovulur. Birçok havayolu şirketine başvuran Jülide bir türlü işe giremeyince depresyona girer. Onun bu haline üzülen Aslan ailesi duruma el koyar ama başlarına umulmadık işler açarlar.

  • S01E29 29. Böüm

    • April 5, 2012
    • ATV (TR)

    Yıllar önce evlenmeye hazır değilim diyerek kendisini terk eden eski sevgilisinin evlenmek üzere olduğunu öğrenen Jülide, eski sevgilisinin nikahını basmaya karar verir. Aynı gün Antalya'ya uçuşu bulunan Jülide, hasta numarası yapar ve işini kaybetmemek için ablası Mehveş'i bir günlüğüne hosteslik yapmaya ikna eder. Bu oyuna dahil olan Asalet ve Mehveş, Aslan'a hasta olan teyzelerini ziyaret için Yalova'ya gidecekleri yalanını söylerler. Olup bitenden haberi olan Aslan ise kılık değiştirerek Mehveş'in hosteslik yapacağı Antalya uçağına bilet alır. Fakat uçak bir hava korsanı tarafından kaçırılır ve yaşanan arbede sırasında Mehveş hafızasını kaybeder. Yasadışı bahis oynamak maksadıyla yapılan bir boks maçında para kaybeden Kubat'ın aklına parlak bir fikir gelir. Nihale ile boks maçına çıkacak olan Kubat, Nihale'nin üstüne yüklü miktarda bahis oynayıp maçı onun kazanmasını sağlayacaktır. Bu fırsatı kaçırmayan Nihale, Kubat'ı ringde hırpalarken boks maçı kimsenin beklemediği bir şekilde sonuçlanır.

  • S01E30 30. Böüm

    • April 19, 2012
    • ATV (TR)

    Mehveş ve tüm aile Aslan Kıral'ın kilo alınca ortaya çıkan göbeği ile dalga geçince Aslan, herkesten gizli bir şekilde zayıflamak için spor salonuna gitmeye karar verir. Fakat Aslan işten geç ve yorgun, üstelik duş almış bir vaziyette eve gelmeye başlayınca Mehveş, Asalet Hanım'ın da dolduruşuyla aldatıldığını düşünmeye başlar. Kubat'ın şaka olsun diye korkuttuğu Nihale, en ufak şeyden korkar hale gelir. Kubat, Nihale'yi psikoloğa götürür. Doktor, Nihale'yi hipnotize ederek çocukluk yıllarına götürüp tedavi etmeye çalışır. Fakat, Nihale yerine Kubat hipnotize olur ve çocukluk yıllarına döner. Bu sırada polislerin yaptıkları baskında doktorun sahte diplomalı olduğu anlaşılır. Nihale, kendini yedi yaşında zanneden Kubat'la ortada kalmıştır. Nene, Beşer'e köyden tıpatıp Jülide'ye benzeyen Reyhan isminde bir kız getirir. Köylü kıyafetleri içinde, kaşları birleşik, bıyıkları olan kızı Beşer başta hiç istemez. Fakat kaşlarını ve bıyıklarını alan Reyhan, Jülide gibi giyinip konuşmaya başlayınca işler tersine döner.

  • S01E31 31. Böüm

    • April 26, 2012
    • ATV (TR)

    Romantik bir hafta sonu geçirmek için Mehveş'le zayıflama kliniğine gitmeyi kabul eden Aslan burada da Asalet'e yakalanır. Aslan'a rahat yüzü göstermek istemeyen Asalet ve Mehveş'le baş başa kalmak isteyen Aslan, zayıflama kliniğinde aç kalırlar. Klinikteki ağır koşullara ve açlığa daha fazla dayanamayan Aslan ve Asalet, eve dönmeye karar verirler ama bu defada karşılarına kliniğe girerken imzaladıkları sözleşme çıkar. İkili ya sözleşmede yazan hedeflenen kiloyu verip kurtulacaklar ya da ellişer bin lira tazminat ödeyip serbest kalacaklardır. Kubat'dan fena halde dayak yiyen Nihale, hastaneye gider. Burada kocasından dayak yemiş, ama son derece mutlu gözüken başka bir kadınla tanışır. Kadının kendisini sigortalattığını ve sigortadan yüklü miktarda paralar aldığını öğrenen Nihale'nin aklına parlak bir fikir gelir. Kubat'a sağlık sigortası yaptıran Nihale, sigorta parasından da bahsedince Kubat, sigortadan para alabilmek için kendine zarar vermeye başlar. Uçağa türbülansa giren ve düşmeye başlayan Jülide, bir kez bile olsun evlenmeden ölmemek için uçaktaki yolculara evlenme teklif eder. Jülide'nin evlenme teklifini uçaktaki yolculardan biri kabul eder. Uçağın pilotu Jülide'nin nikahını kıydıktan sonra, uçağın kontrolünü sağlar ve düşmesini engeller. İstemediği bir evlilik yapan ve boşanmak için her yolu deneyen Jülide'nin imdadına, Beşer yetişir.

  • S01E32 32. Böüm

    • May 3, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan'ın dükkan sahibi maddi sıkıntıları nedeniyle dükkanı satmak zorunda kalır. Mal sahibi dükkanı alması için Aslan'a teklifte bulunur. Para bulmak için hesaplar yapan Aslan'a, Mehveş annesinden borç almasını teklif eder. Mehveş ve Aslan'ın konuşmalarına kulak misafiri olan Asalet, Aslan tam dükkanı satın alacak parayı bulmuşken dükkanın tapusuyla çıkagelir. Dükkanın yeni sahibi olan Asalet'le, Aslan arasında yeni bir savaş başlar. Asalet, Aslan'ı çıkartıp dükkana yeni bir kiracı bulmaya çalışırken Aslan'da bu zor durumdan kurtulmanın planlarını yapar. Nihale ve Kubat'ın evlilik yıldönümleridir. Evlilik yıldönümlerini unutan Kubat son günlerde çok unutkan olduğunu söyleyince Nihale bu fırsatı kaçırmaz. Makyajla yüzüne morluklar yapan Nihale, Kubat'ı kendisini, onun dövdüğüne inandırır. Nihale'nin oyununa gelen Kubat, unutkanlığından kurtulmak için her yolu dener. Kendisini yorgun ve mutsuz hisseden Jülide'ye, Beşer ninesinin her derde deva "Manyak Bal"ından verir. Kendisini son derece enerjik ve zinde hisseden Jülide, yerinde duramaz hale gelir. Uçakta yaptığı esprilerle tüm yolcuları gülme krizine sokan Jülide'ye bir organizatör stand-up yapması için teklifte bulunur.

  • S01E33 33. Böüm

    • May 10, 2012
    • ATV (TR)

    Beşer, tarla satan nenesinin gönderdiği dövizleri bozdurmak üzere Aslan'la birlikte döviz bürosuna gider. Tam bu sırada içeri azılı bir suçlu olan Sayko Doğan, girer. Beşer'in attığı yumrukla yere düşen soyguncunun silahı Aslan'ın eline geçer. Aslan'ın tesadüf eseri yakaladığı Sayko Doğan, otuz iki ayrı suçtan aranan bir suçlu olunca Aslan bir anda kahraman olur. Bu arada uçakta Katil Doğanlar filmindeki gibi iki suçlu çiftle tanışan ve onların aşkından etkilenen Jülide, Sayko Doğan'a platonik bir aşkla bağlanır. Jülide, Sayko Doğan'a bir aşk mektubu yazar. Jülide'den çok hoşlanan Sayko Doğan hapisten kaçınca, Aslan başta olmak üzere tüm aileyi bir korku sarar. Dükkana maliyecilerin geleceğini öğrenen Kubat, hiçbir belgesi tam olmadığı için büyük panik yapar. Maliyecilerin kılık değiştirerek geleceğini düşünen Kubat, dükkana gelen her müşteriden şüphelenmeye başlar. Kubat'tan dayak yiyen Nihale, gözündeki morlukları kapatmak için eczaneye gider. Nihale'yi tanıyan eczaneci ve orada bulunan ilaç mümessili, onun bu durumuna üzülüp Kubat'tan hesap sorarlar. Kubat, gelenlerin maliyeden olduğunu düşünüp, korkudan Nihale'ye iyi davranmaya başlar.

  • S01E34 34. Böüm

    • May 17, 2012
    • ATV (TR)

    Asalet, yıllar sonra ünlü bir modacı olan eski bir arkadaşı ile karşılaşır. Arkadaşını evine davet eden Asalet, ondan yeni kreasyonunu hazırlaması için teklif alır. Başta bu teklife sıcak bakmayan Asalet, Aslan'ın kendisini küçümsemesi üzerine teklifi kabul eder. Asalet'in diktiği kıyafetlerle podyuma çıkacak olan Ahsen ve Ayben, manken olma hevesiyle fotoğraflarını çektirirler. Fotoğrafçı, Ayben ve Ahsen'in fotoğraflarını vitrine koyar. Oben'den kızların fotoğraflarının vitrinde olduğunu öğrenen Aslan, duruma müdahale eder. Her türlü yolu deneyen ama bir türlü fotoğrafları indirmesi için fotoğrafçıyı ikna edemeyen Aslan, dükkana gizlice girip fotoğrafları çalmaya kalkar. Bu arada Asalet'in başarısız olmasını ve kızların podyuma çıkmasını engellemek isteyen Aslan'ın başka hain planları vardır. Beşer, Jülide'ye Feykbuk'tan arkadaşlık teklif eder. Jülide, sadece bir kişilik yeri kaldığını onu da hayatının aşkı için ayırdığını söyleyerek Beşer'in teklifini geri çevirir. Bu duruma üzülen Beşer, kendi profiline başka bir resim koyarak sahte hesap açar ve Jülide'yle yazışmaya başlar. Beşer'in profiline koyduğu fotoğrafı beğenen Jülide, buluşmak ister. Beşer'in, Jülide'yle yazıştığını öğrenen ve Jülide'yle dalga geçmek isteyen Aslan'da işin içine girince ortalık karışır

  • S01E35 35. Böüm

    • May 24, 2012
    • ATV (TR)

    Bir televizyon programı izleyen Asalet, Aslan'a kamera şakası yapmaya karar verir. Asalet'in bu iş için özel olarak tuttuğu birisi Aslan'a, Şanslı Tükan programından geldiğini ve bir dakika içinde bin lira kazanıp kazanmak istemediğini sorar. Son günlerde maddi sıkıntılar içinde olan Aslan, yarışmayı kabul eder. Aslan'ın soytarı, Beşer'in ise kral kostümleri giydiği yarışmada ikili dükkana gelen müşterileri bu kıyafetlerle, bir dakika süreyle oyaladıkları takdirde bin lira para kazanacaklardır. Onları bir arabanın içine konmuş monitörden izleyen Asalet ise, Beşer'e kulaklıktan komutlar vererek Aslan'a her türlü hokkabazlığı yaptırır. Kubat'ın dayağından kaçan Nihale kendini tuvalete kitler. Sabaha kadar tuvalette kalarak dayaktan kurtulan Nihale, sonunda Kubat'ın kapıyı kırması üzerine aklına başka bir fikir gelir. Nihale, içinde iki ay boyunca rahat bir şekilde yaşayabileceği ve her türlü ihtiyacını karşılayabileceği bir panik odası yaptırmaya karar verir. Kubat, yüz tanıma sistemi ile çalışan ve sadece Nihale'nin yüzünü tanımaya programlanmış panik odasının kapısını açabilmek için her türlü yolu dener. Sonunda zekice bir çözümle kapıyı açmayı başaran Kubat, bu defa Nihale'yle odada kilitli kalır.

  • S01E36 36. Böüm

    • May 31, 2012
    • ATV (TR)

    Kulak çınlaması şikayetiyle hastaneye giden Aslan, görevlinin unutması üzerine tomografi odasında uzun süre kalır. Aldığı aşırı radyasyonun etkisiyle hafiften parlamaya başlayan Aslan, diğer taraftan her yerde Asalet hanımı görmeye başlar. Aslan, durumunu Mehveş'e anlattığı sırada konuşmalara kulak misafiri olan Asalet, bu fırsatı kaçırmayarak Büyükada'ya iki günlüğüne tatile gitmeye karar verir. Jülide, Beşer'in nenesinin ihbarı üzerine kırmızı ışıkta geçme, yere çöp atma, devlet malına zarar vermek gibi suçlardan hakim karşısına çıkar. Hakimden kamu görevi cezası alan Jülide, on gün boyunca huzur evinde çalışacaktır. Huzurevinin temizliğinden, düzeninden ve huzurundan sorumlu olan Jülide, burayı fazla sessiz ve sakin bulunca düzenlediği eğlenceli aktivitelerle huzurevini kendisi gibi çılgın bir yer haline getirir. Kubat'tan kurtulmak isteyen Nihale, son çare olarak iltica etmeye karar verir. İnsan kaçakçıları ile sahilde buluşan Nihale, şiddete maruz kalmış diğer kadınlarla birlikte Yunanistan'a kaçacaktır. Botu Kubat'tan alan insan tacirleri botu teslim etmek için sahile gelen Kubat'ı da kürek çekmesi için silah zoruyla bota bindirirler. Kubat'ın sattığı Çin malı bot her tarafından hava kaçırmaya başlayınca işler fena halde karışır.

  • S01E37 37. Böüm

    • June 7, 2012
    • ATV (TR)

    Kubat'la birlikte ıssız bir adada mahsur kalan Nihale, onu kurtaran diğer kadınlarla birlikte sonunda huzuru bulmuştur. Nihale'yi rahat bırakmamakta kararlı olan Kubat ise yeni planlar yaparken, adadaki tuzaklardan birine yakalanınca kadınlar tarafından esir alınır. Kardeşini kaybetmenin acısına daha fazla dayanamayan Aslan Kıral, bir tekne kiralayarak Nihale'yi aramaya karar verir. Aslan ve Beşer tam denize açılacaklarken Kıral ailesinin diğer fertleri de bu kurtarma çalışmasına katılmak için gönüllü olurlar. Fakat bindikleri tekne fırtına yüzünden alabora olunca tüm aile ıssız bir adaya düşer. Adada yaşam mücadelesi verirken diğer taraftan da kurtulmanın yollarını arayan Kıral ailesinin başına ise gelmedik kalmaz.

  • S01E38 38. Böüm

    • June 14, 2012
    • ATV (TR)

    Yıllar önce Mehveş'e tatil köyüne götürmek için söz veren Aslan, bu sözünü tutmaya karar verir. Sonradan verdiği karardan pişman olan ve tatili ucuza getirmeye çalışan Aslan, tüm aileyi internette bulduğu ismi "Tatil Köyü" olan Trakya tarafındaki gerçek bir köye götürür. Ailenin baskısıyla geri dönmeye karar verdikleri sırada ise arabaları bozulunca köyde bir gün geçirmeye karar verirler. Ağaçta lahmacunların, bahçelerde ise gofretlerin yetiştiği bu tuhaf köyde, Jülide ve kızlar da köyün erkekleri tarafından kaçırılınca işler ilginç bir hal alır. Kubat dükkanın önünde kavga eden iki kişiyi ayırmaya çalışırken adamlardan birinin gözüne yumruk atar. Kubat'ın yumruğu ile şaşı olan gözleri düzelen adam yanında bel fıtığı olan başka bir arkadaşı ile gelir. Kubat, onu da beline attığı tekme ile iyileştirince dükkanın önü bir anda şifa arayan insanlarla dolar taşar.

  • S01E39 39. Böüm

    • June 21, 2012
    • ATV (TR)

    Gözaltlarındaki kırışıklıklardan rahatsız olan Mehveş, kırışıklıklar için cilt maskesi yapmaya ve çeşitli kremler kullanmaya başlar. Nihale'nin Kubat'ın dükkanından getirdiği Çin malı kremi de kullanan Mehveş'in tek gözü istemsiz bir şekilde kırpmaya başlar. Bu fırsatı kaçırmayan Asalet parasını da vererek Aslan ve Mehveş'i dışarı yemeğe gönderir. Mehveş, restorandaki erkek müşterilere istemsiz bir şekilde göz kırpınca Aslan'ın başı derde girer. Nöbetçi mahkemeye çıkan Aslan'a, bir daha şiddet uygulaması durumunda ise sekiz ay hapis yatma cezası verilir. Aslan'ın bu durumundan yararlanan Asalet, onu çıldırtmak için her yolu denerken Ayben'in de evlenmeye karar vermesi bardağı taşıran son damla olur. Eve alkollü geldiği için Asalet'le tartışıp evi terk eden Jülide uçakta yatıp kalkmaya başlar. İşleri yolunda gitmeyen Kubat bunun acısını Nihale'den çıkarmaya başlar. Bu duruma daha fazla dayanamayan Nihale kendince bir yöntem bulur. Dışarıdan tuttuğu kişilere para vererek alışveriş yapmaları için Kubat'ın dükkanına gönderir. İşlerin açıldığını düşünen ve keyfi yerine gelen Kubat ise artık Nihale'ye iyi davranmaya başlar.

  • S01E40 40. Böüm

    • June 28, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan Kıral hiç istemediği halde Ayben'in evlenmesine izin verir. Ayben'in kendisinden önce evlenecek olmasından dolayı kıskançlık krizine giren Jülide, bir an önce evlenmek için damat adayı aramaya başlar. Evlenecek birisini bir türlü bulamayan Jülide, sonunda Beşer'le evlenmeye razı olur . Aslan'ın mahallesine Genco isminde yeni bir komşu gelir. Son derece zengin ve farklı birisi olan Genco ile Aslan, ilk günden birbirleriyle kavga ederken, Asalet mahallelerine yeni taşınan bu komşudan çok hoşlanır. Asalet ve Genco'nun yakınlaşmalarından ve tüm ailenin yeni komşuya ilgi göstermesinden rahatsız olan Aslan'ın Genco'ya bir sürprizi vardır. Kubat'ın dayağından kurtulmak için yeni planlar yapan Nihale, Kubat'ın kendisini aldattığını düşünmesini sağlayarak üste çıkmaya çalışır. Tüm ailenin bir araya geldiği Jülide ve Beşer'in nikahında ise herkesi şaşırtacak gelişmeler yaşanır. Beşer'le nikah masasına oturan Jülide "Evet" diyecek mi? Ayben Furkan'la evlenecek mi? Asalet ve Genco arasında neler yaşanacak? Aslan Kıral'ın Gencoya süprizi ne?

Season 2

  • S02E01 41. Bölüm

    • September 12, 2012
    • ATV (TR)

  • S02E02 42. Bölüm

    • September 15, 2012
    • ATV (TR)

  • S02E03 43. Bölüm

    • September 22, 2012
    • ATV (TR)

  • S02E04 44. Bölüm

    • September 29, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan, Asalet'ten kurtulmak için yeni bir plan yapar. Asalet'le Genco'nun evlenmesini istemiyormuş gibi yaparak Asalet'i daha da gaza getirir. Asalet sırf Aslan'a inat olsun diye Genco ile evlenmek ister ancak Genco'nun annesi Fevriye ile baş etmek hiç kimse için kolay olmayacaktır. Annesinin kendisinden önce evlenmesine dayanamayan Jülide acilen evlenmek için harekete geçer. Yakışıklı kaptan pilot ile yemeğe çıkan Jülide, yola yardımcı pilot ile devam eder. Ancak aradığı mutluluğu yardımcı pilotta da bulamayan Jülide şansını otomatik pilottan yana kullanacaktır. Nihale'nin yüzündeki morluktan şüphelenen Aslan, Kubat'a güzel bir ders verir. Kubat artık elini Nihale'ye sürmeyecektir. Fakat bu duruma dayanamayan Kubat, halüsinasyonlar görmeye başlar.

  • S02E05 45. Bölüm

    • October 6, 2012
    • ATV (TR)

    Asalet ve Genco evlilik hazırlıklarını yaparken Genco'nun annesi Fevriye, araya girerek Asalet'e soy ağacını gösterir. Fevriye'nin ailesinde paşalar ve krallar bulunduğu için Asalet onlara uygun bir gelin değildir. Bu duruma bozulan Asalet ve Aslan geçmişlerini ve ailelerini araştırmaya başlar. Jülide uçakta zengin ve yakışıklı Muhteşem Binyıl'la tanışır. Muhteşem o kadar zengin ve güçlüdür ki Jülide ondan çok etkilenir ve evlenmeye karar verirler. Muhteşem, Jülide'yi istemeye giderken yanında Kraliçe Elizabeth'i götürünce bütün aile büyük bir şok geçirir. Nihale Kubat'tan kendini korumak için yeni bir hikaye bulur. Unesco'dan gelen görevli Nihale'nin son dişi mohikan olduğunu açıklar ve onu koruması için eve üç Kızılderili adam yerleştirir. Kubat başına bela olan bu Kızılderili'lerden kurtulmak için çeşitli oyunlara başvurur

  • S02E06 46. Bölüm

    • October 13, 2012
    • ATV (TR)

    Ahsen, sınıf arkadaşı Lale'nin evine ders çalışmaya gider. Lale'nin ailesindeki huzur, saygı, düzen ve mutluluk onu kıskandırmıştır. Keşke kendi ailesi de bu kadar mutlu olsa diye düşünür. İadeyi ziyaret olarak Lale de Ahsen'lere gelince Ahsen, Aslan'ın ve ailesinin arkadaşının yanındaki tavırlarını görünce çok utanır. Kızlarının ergenlik döneminde olduğunu ve bu şekilde üzülmemesi gerektiğini düşünen Mehveş ve Aslan rol yapmaya karar verip Lale'nin ailesini evlerine davet ederler. Tüm aile sahte bir huzur rolü oynarken arkadaş olan Aslan ve Lale'nin babası Şinasi beraber takılmaya başlar. Lale'nin ailesinde büyük değişiklikler oluşmaya başlayınca Ahsen ailesine daha büyük bir sevgiyle sarılır. Jülide uçakta tanıştığı Peter ile sevgili olmaya karar verir. Peter, Kıral ailesinin yabancı damadı olacaktır. Ancak Jülide'yi kıskanan Beşer ve Tapir, Peter'ı Türk örf ve adetlerini yerine getirmek için zorlayınca işler birbirine girer.

  • S02E07 47. Bölüm

    • October 20, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan, kayınvalidesi Asalet'i evlendirip evden göndermek için baskısını arttırır. Çok geçmeden, bir sabah Asalet şok bir kararla evlenip eve gelinliği ve kocası Genco ile gelir. Aslan sevinirken ummadığı bir sonuçla karşılaşır. Çünkü Asalet onun istediği gibi evlenmiş ama kocasıyla birlikte Aslan'la aynı evde yaşamaya karar vermiştir. Bunun şokunu yaşayan Aslan evini su basan kız kardeşi Nihale ve kocası Kubat'ı da evinde ağırlamak zorundadır. Bütün bunların üstüne bir falcıdan kısa bir ömrü kaldığını öğrenen Jülide'nin iyilik yapma çabaları da eklenince işler iyice karışır.

  • S02E08 48. Bölüm

    • October 27, 2012
    • ATV (TR)

    Kurbanlık koyun için parayı denkleştirmeyen Aslan, evde kayınvalidesi Asalet'in dalga konusu olur. Evlenip eve iyice yerleşen Asalet'i evden gönderemeyeceğini anlayan Aslan, planını değiştirir. Aslan, Asalet'in batıl inançları olan kocası Genco'yu korkutacak ve evden kaçırmaya çalışacaktır. Ama Jülide'nin at çiftliği sahibi diye etkilendiği üç kağıtçı sevgilisi ve evlerini su bastığı için Aslan'ın evinde mecburen kalan Nihale ve Kubat, Aslan'ın korkunç planına çomak sokacaklardır.

  • S02E09 49. Bölüm

    • November 3, 2012
    • ATV (TR)

  • S02E10 50. Bölüm

    • November 10, 2012
    • ATV (TR)

    Asalet damadı Aslan'ı evden gönderebilmek için önce Aslan'ın işini baltalamaya ve onu işsiz bırakmaya karar verir. Yaptığı planla Aslan'ın dükkanını kapattırır ama Aslan dükkanının kapanmasından karlı çıkar. Ve daha mutlu olur. Asalet delirir ve strateji değiştirmek zorunda kalır. Jülide bir yanlış anlamadan dolayı kendisini üvey evlat zanneder ve sokaklara düşüp gerçek annesini arar. Kubat, eşi Nihale'nin kollarının alçıya alınmasıyla iyice delirir. Karısını uzun bir süredir dövemediği için Rus hayat kadınına gider. Bu girişiminin sonucunda Rus mafyasıyla sorun yaşar. Ve kaçmaya başlar. O da Jülide gibi sokaklara düşer.

  • S02E11 51. Bölüm

    • November 21, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan'ın çapkın olduğuna Mehveş'i ikna etmeye çalışan Asalet, tesadüfen fakir bir kadının bebeğini Aslan'ın dükkânına bırakmasıyla iyice ipleri eline alır. Asalet'e göre bu bebek, Aslan'ın bebeğidir. Aslan'dan boşanmaya karar veren Mehveş'in duyguları karmakarışıktır. Aslan'ın bebeğe fazla alışması ise işleri iyice zorlaştırır. Jet Set Havayollarında yılın elemanı seçilecektir. Kazananın alacağı ödüller Jülide'nin başını döndürür. Oylar internetten yapılacaktır. Jülide rakibi olan üç güzel hostesi ve ekip arkadaşını yenmek için internet bağımlısı Tapir ile tekrar sevgili olur. Ancak hiç beklenmedik bir yerden gelen son dakika oyları yarışmanın gidişatını değiştirir.

  • S02E12 52. Bölüm

    • November 28, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan ailesiyle tartışıp, küserek uyuduğu bir gecenin sabahında hayatını çok farklı bir şekilde bularak uyanır. Aslan ölmüş, kızları yoldan çıkmış, karısı Mehveş başka biriyle evlenmek üzeredir. Ne kadar uğraşsa da kimseye kendini gösteremez ve sesini duyuramaz. Karısıyla evlenmek isteyen bu gizemli adamı bulmak isterken en büyük desteği can düşmanından alacaktır.

  • S02E13 53. Bölüm

    • December 12, 2012
    • ATV (TR)

    Mehveş'in Beşer ile evlendiğini gören Aslan için dünyanın sonu gelmiştir. Artık yaşamaya gücü kalmamıştır. Ancak birden yaşadığı her şeyin aslında göründüğü gibi olmadığını anlar. Asalet'i aramak için sokağa fırlayan Aslan'a araba çarpar. Aracı Asalet kullanıyordur. Hastanede iyi olduğunu öğrenen Aslan ailesine küçük bir şaka yapmaya karar verir. Aslan artık bacaklarını kullanamaz. Bu durumu kullanarak Asalet'e sürekli eziyet eder. Doktor bir sevgilisi olan Jülide artık kendini bir doktor gibi hissetmeye başlar. Ona göre artık herkes potansiyel hastadır ve çözüm Jülide'dedir.

  • S02E14 54. Bölüm

    • December 19, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan'ın yaptığı eziyetlere daha fazla dayanamayan Asalet, arkasında acıklı bir mektup bırakıp evden kaçmıştır. Asalet'in yokluğunu kutlamak isteyen Aslan, Mehveş'in çok üzüldüğünü ve sinirlendiğini görünce Asalet'i aramaya karar verir. Kubat'ın ispiyonu üzerine Asalet'in Nihale'nin evinde kaldığını öğrenen Aslan sevinir. Ancak hiç ummadığı bir yerde Asalet ile karşılaşır ve yaptığı bütün sakatlık numaraları suya düşer. Asalet Aslan'ın yaşlandığını düşünür. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Aslan, bunalıma girer ve gençleşmek için girişimlerde bulunmaya başlar. Nihale ve Kubat'ta evlerinde kozmetik ürünler yapmaya ve satmaya başlarlar. Nihale ve Kubat'ın üretip sattığı kremleri kullanan bütün aile fiziksel olarak değişime uğrar.

  • S02E15 55. Bölüm

    • December 26, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan ve Asalet aralarındaki buzları eritmek için "damat&kaynana" yarışmasına katılır. Fakat Aslan, Asalet'i gafil avlar ve yarışmada rezil eder. Rahat tavırlarıyla halkı güldüren Aslan, reklam yıldızı olur. Aile Asalet'i bırakıp lüks bir villaya taşınmaya karar verir.

  • S02E16 56. Bölüm

    • December 31, 2012
    • ATV (TR)

    Aslan ve Asalet yılbaşı gecesi için 'en güzel partiyi kim yapacak' yarışına girerler. Asalet büyük bir otelin balo salonu ile anlaşıp bütün ailesini burada toplayıp Aslan'ı yalnız bırakmayı planlar. Aslan ise dükkanına müşteri olarak gelen Safiye Soyman ve eşi Faik Öztürk ile samimi olunca onları evine davet eder. Bütün Kıral ailesi şarkılarla, türkülerle ve tombala gibi oyunlarla yılbaşına girer. Asalet ise Aslan'ın duygusal mesajı karşısında evine, çocuklarının yanına döner. Yeni yıla yalnız girmek istemeyen Jülide, acilen bir sevgili bulmak için 'Esra Erol'la Evlen Benimle' programına katılır. Programda tanıştığı Agah ile mazbut bir ilişki yaşayan Jülide, Agah'ın onu yanlış anlaması sonucu terk edilir ve yılbaşına ailesi ile beraber yine yalnız girer.

  • S02E17 57. Bölüm

    • January 9, 2013
    • ATV (TR)

    Romatizması yüzünden yağmurun yağacağını önceden tahmin eden Aslan bir anda ailesi ve çevresindeki insanlar tarafından özel güçleri varmış gibi algılanır. Dükkânına ve evine iyileşmek için gelen insanlar Asalet'i çileden çıkarır. Aslında Aslan'ın oyun oynadığına inanan Asalet, insanlara gerçeği ispat etmek için çok uğraşsa da Aslan her seferinde paçayı kurtarmayı başarır. Kan davası için Beşer'i vurmaya İstanbul'a gelen Murat, her yerde Beşer'i yakalamaya çalışır. Ancak Jülide ile karşılaşınca birbirlerine aşık olurlar ve evlenmeye karar verirler. Jülide'den vazgeçmeyen Beşer, sürekli Murat'tan kurtulmaya çalışır.

  • S02E18 58. Bölüm

    • January 16, 2013
    • ATV (TR)

    Jülide, uçakta tanıştığı Atakan'la aşık olup evlenmeye karar verir. Atakan'ın babası çok zengindir ve Jülide'yi çok beğenmese de akşama istemeye gidecektir. Aslan ve ailesi akşam için hazırlanmaya başlar. Atakan'ın babası Rüstem, Jülide'yi istemeye gelir ancak Aslan'ı ve ailesini çok fakir bulup bu durumdan vazgeçer. Oğlunu da alıp evi terk etmeye kalkar. Atakan ise Jülide ile kalıp fakir ama aşık bir şekilde yaşamayı seçer. Aslan'dan ve ailesinden intikam almaya karar veren Rüstem, Aslan'ın elinde ne varsa el koymaya karar verir. Dükkanını, evini ve Nihale'nin evini Rüstem'e kaptıran Kıral ailesi artık sokaklara düşer.

  • S02E19 59. Bölüm

    • January 30, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E20 60. Bölüm

    • February 6, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E21 61. Bölüm

    • February 13, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E22 62. Bölüm

    • February 20, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E23 63. Bölüm

    • February 27, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E24 64. Bölüm

    • March 6, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E25 65. Bölüm

    • March 13, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E26 66. Bölüm

    • March 20, 2013
    • ATV (TR)

  • S02E27 67. Bölüm

    • March 27, 2013
    • ATV (TR)