Home / Series / Alacakaranlık / Aired Order /

All Seasons

Season 1

  • S01E01 Unknown

    • October 22, 2003

    Tahir Kemal Bozoğlu cinayet masasına ilgi duyan bir başkomiserdir. Tayininin İstanbul' a çıkması ile cinayet masasının başına getirilir. Ferit Çağlayan ise İstanbul' da Tahir Kemal' in geldiği yerde cinayet masasında kendini ispat etmeye çalışan genç ve dürüst bir komiserdir. Tahir ve Ferit İstanbul' da bir ekip oluştururlar. İkisininde özel hayatları ve yaşadıkları birbirlerine yakınlaşmalarını sağlar.

  • S01E02 Unknown

    Ferit ve ortağı, üzerinde çalıştıkları cinayetin katilini bulmuşlardır. Tam yakalamak üzereyken, Ferit'in çatışmada yaptığı hata ortağının vurulmasına sebep olmuştur. Tahir, bu hatayı affetmeyecektir. Kendisine olan ilgisinin az olduğunu düşünen Melike ise staj için Zürih' e gitmeye karar verir. Ferit bu durum karşısında çıkmaza düşer. Tahir ise birbuçuk yıldır görmediği kızı ile karşılaşacaktır.

  • S01E03 Unknown

    Ferit'in istifası emniyette yankı uyandırır. Çatışmada yaralanan Cemil, hastaneden çıkar. Melike'nin Zürih'teki staja Berk ile beraber gideceğini öğrenen Ferit hiç hoşnut olmaz. Efe'nin sünnet heyecanı tüm aileyi sarmıştır. Songül'ün sürprizi herkesi şaşırtır. Tekin'in borçları Türkan ile aralarındaki gerginliği artırır. Tahir'in eski eşi Neslihan evleneceğini açıklar. Mafyanın infaz ettiği Nihat Kara'nın cesedi bulunur. Tahir, cinayetin arka yüzünü araştırmaya başlar. Birileri bu olayı örtbas etmeye çalışıyordur..

  • S01E04 Unknown

    Tahir, bir taraftan kendisine suikast düzenleyenin kim olduğunu düşünmekte, bir taraftan da Ferit'in geçmişini araştırmaktadır. Türkan ve Kamber, Tahir'le konuşmak için emniyete gelirler. Songül ve Ferit ilk kez buluşurlar. Fazıl'ın barı aniden devretmesi Ferit'i kuşkulandırır. Tekin'in alacaklılarının kapıya dayanması, Türkan ve Tekin'in evliliğinde bardağı taşıran son damla olmuştur. Tahir ve Neslihan tartışırlar. Tahir, kızını almak konusunda ısrarlıdır. Eser, Ferit'in istifasını Kabul etmez. Ferit, emniyette ifade verir sorgulamanın sonucuyla birlikte Ferit'i başka sürpriz beklemektedir.

  • S01E05 Unknown

    Tahir, bir taraftan kendisine suikast düzenleyenin kim olduğunu düşünmekte, bir taraftan da Ferit'in geçmişini araştırmaktadır. Türkan ve Kamber, Tahir'le konuşmak için emniyete gelirler. Songül ve Ferit ilk kez buluşurlar. Fazıl'ın barı aniden devretmesi Ferit' i kuşkulandırır. Tekin'in alacaklılarının kapıya dayanması, Türkan ve Tekin'in evliliğinde bardağı taşıran son damla olmuştur. Tahir ve Neslihan tartışırlar. Tahir, kızını almak konusunda ısrarlıdır. Eser, Ferit'in istifasını Kabul etmez. Ferit, emniyette ifade verir sorgulamanın sonucuyla birlikte Ferit'i başka sürpriz beklemektedir.

  • S01E06 Unknown

    Tahir, sonunda kendine ev tutar. Kızını yanına almak için sabırsızlanıyordur. Ferit'in annesinin tahlil sonuçları iyi çıkmaz. Emniyetteki karışıklık Tahir ve Ferit'in arasındaki buzları eritmeye başlar. Tahir, iki cinayetin sırrını ve Eser'in olayları örtbas etmek isteme nedenini çözmüştür. Köşeye sıkışan Eser, Tahir'i tehdit eder. Bu arada Songül , Ferit'e olan duygularını itiraf eder.

  • S01E07 Unknown

    Emir'in Songül'ü kaçırması Ferit'i harekete gecirir. Tahir, bir yandan Eser'i emniyetten uzaklastırmaya, bir yandan da kızının guvenliğini sağlamaya calışmaktadır. Alev hala Ferit'in ailesinin yanında kalmaktadır, tüm ailenin göz bebeği olmuştur ancak Neslihan kızını geri almak istiyordur. Bu arada tüm aile Hadiye'nin hastalığını öğrenmiştir. Eser'in Tahir üzerindeki planları sürerken, bambaşka bir sürpriz onu beklemektedir.

  • S01E08 Unknown

    Eser'e düzenlenen bombalı suikast, tüm gözleri Tahir'e çevirir. Diğer tarafta Behruz, serbest kalmak şartıyla Emir ve Ferit'i buluşturmaya teklif eder. Ferit, Songül'ü kurtarmak istemektedir. Kamber'in evine icra memuru gelince, Türkan'la Tekin'in arasında kavga kopar. Tahir, Eser'in tüm bağlantılarını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır. Ferit ve Tahir'i zor bir operasyon beklemektedir.

  • S01E09 Unknown

    Otopsi sonucundaki yeni bulgular sorgunun kaderini etkiler. Fakat bu durumda Tahir'in ve Ferit'in aileleri tekrar tehdit altındadır. Bu arada Türkan ve Fatma arasında gerginlik başlayınca, Türkan bir süreliğine Şehime'nin evine yerleşir. Tüm bunlar olurken, Emir'in psikopat davranışlarından bıkan Songül'ü zor bir seçim beklemektedir.

  • S01E10 Unknown

    Tahir ve Ferit, Affan'ın yerini bulmaya çalışırlar. Diğer yandan Tahir, Eser'le ilgili ipucu toplamaktadır. Ferit'in annesinin ameliyatı için tüm aile bir araya gelir. Ferit'i hastanede başka bir sürpriz beklemektedir. Songül kaçmayı başarmıştır ama yaşadığı travmanın etkisi henüz başlamaktadır. Emir'in ise ondan vazgeçmeye niyeti yoktur.

  • S01E11 Unknown

    Alev ve Efe kaçırılmıştır. Türkan, perişan bir halde kendini suçlamaktadır. Ferit ve Tahir çocukları kimin kaçırdığını aramaya başlarlar. Olay yeri incelenir, görgü tanıklarının ifadeleri dinlenir. Bu tatsız durum Türkan ve Tahir'i yakınlaştırır. Hadiye'nin ameliyatı öncesi yaşanan kaçırılma olayı, Ferit'in ailesini sarsar. Emir, Songül'ü geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Emniyetle oyun oynamaya başlar. Tahir'in oyunu ise yeni başlamaktadır.

  • S01E12 Unknown

    Tahir ve Ferit Songül'ü, Emir'den korunabileceği bir yere naklederler. Tahir, Songül'ü Emir'e vermeden çocukları almanın yolunu aramaktadır. Hadiye ameliyattan çıkar, ne var ki kötü haberi öğrenmesi uzun sürmez. Bu arada Melike kaçırılma olayına anlam verememekte; Ferit'in Songül'le nasıl bir ilişkisi olduğunu merak etmektedir. Tahir ve Ferit, Efe'nin gönderdiği mesajı çözer çözmez harekete geçerler.

  • S01E13 Unknown

    Tahir' in çocukları almak için yaptığı plan Ferit'i çok şaşırtır. Melike Songül'ün durumundan rahatsız olduğu halde Ferit için ona yardım etmeyi kabul eder. Tekin'in borcundan dolayı çok yakında eve icra gelecektir. Her şey üst üste gelmiştir. Türkan kendini kaybetmek üzeredir. Ablası için endişelenen Filiz, Tahir'e ulaşır. Artık çocuklar için operasyon başlamak üzeredir. Hem Emir'in hem de emniyetin farklı hesapları vardır.

  • S01E14 Unknown

    Alev'in kurtarılması hem emniyeti hem de aileyi rahatlatmıştır. Fakat Efe ve Ferit Emir'in elindedir. Emir, hala Songül'ü almak istemektedir. Bu arada Songül'ün ortadan kaybolması herkesi korkutur. Emniyet, Ferit'i uydudan izlemeye almıştır ve yerini tespit etmek üzeredir. Uydu sinyallerinin kesilmesi operasyonu yavaşlatır. Ancak Tahir'e gelen bir telefon olayların seyrini değiştirecektir.

  • S01E15 Unknown

    Zorlu operasyonun ardından kurtarılan Efe annesine kavuşur. Tüm aile, sıkıntılı günlerin ardından, ilk kez rahatlamıştır. Diğer taraftan Tahir, operasyonda ölen polislerin acısını yaşamaktadır. Tahir olaylardan kendini sorumlu tutmaktadır. Ferit ve Melike ilişkileri hakkında konuşma fırsatı bulurlar. Songül ise İstanbul'u terketmeye hazırlanıyordur. Litvanya'da bulunan Affan, Emir'in başına gelenleri duyar. Ağır yaralı olan Emir, hastanede sıkı güvenlik önlemleri altında tutulmaktadır. Affan hastalığından dolayı Türkiye'ye gidemese de, Emir'i kurtarmak bir başka kişiyi devreye sokmaya karar verir

  • S01E16 Unknown

    Selçuk'un ölümüne şahit olan Filiz bu olaydan çok etkilenir. Filiz'deki tuhaflık Ferit'in ve tüm ailenin dikkatini çekmiştir. Behruz'un hastanede öldürülmesi Emir'i tedirgin eder. Bedir Affan'ın mal varlığının yarısını üstüne alır almaz kanlı eylemlerine başlar. Sadi Cinaşırlı ve oğlunun ölüm emrini verir. Melike, Ferit konusunda Tahir'e danışır. Neslihan İstanbul'a döner dönmez Tahir'in yanına gelir. Kızının kaçırıldığını öğrenen Neslihan, Alev'in geleceğiyle ilgili ciddi bir karar verir.

  • S01E17 Unknown

    Eser'in beklenmeyen bir şekilde ölümü ve Tahir'in bu duruma tepkisiz kalması şüphe uyandırır. Türkan Tahir'e hislerini açıklayan bir mektup verir. Tekin, Türkan'ı Tahir'in evinden çıkarken yakalar. Bedir, Emir'i kurtarmanın hazırlıklarını yapmaktadır. Ferit'in kolejden sınıf arkadaşı Emniyete yeni gelen narkotik şefi Mithat, Selçuk'un davasına Ferit'le beraber bakacaklardır. Bu arada ailesi ile sorunlar yaşayan Ferit, sorguda bir de kötü sürprizle karşılaşır.

  • S01E18 Unknown

    Uyuşturucu satıcısının sorgusunda kendi kardeşinin adını duyan Ferit beyninden vurulmuşa döner. Tahir de Filiz'in olayların içinde olduğunu öğrenir. Ferit'i sakinleştirmeye çalışır. Diğer taraftan ne yapacağını bilemeyen Filiz'e Orkun destek olur. Alev annesinin evinde kendisini azarlayan Ekrem yüzünden mutsuzdur. Annesinin yanına bir daha dönmek istememektedir. Sonunda Ferit'le yüzleşen Filiz emniyette ifade verecektir.

  • S01E19 Unknown

    Emir amcası Bedir'in yanındadır. Tahir ve Ferit, kaçırılma olayını çözmek için diğer birimlerle beraber sıkı bir çalışmaya girerler. Filiz'in kafası öyle karışıktır ki Orkun'un kız arkadaşından ayrılması bile ona bir şey ifade etmemektedir. Türkan, Tahir'e kızının kolundaki morluklardan bahseder. Tahir bu duruma tepkisiz kalmayacaktır. Neslihan, Alev'in nerede kaldığını görmek için Türkan'ı ziyaret eder. Tekin borçlarından dolayı hapse girmiştir. Melike'nin sürprizinden sonra Ferit'i bu defa Songül'ün İstanbul'a gelmesi şaşırtır. Songül, hem Ferit'i hem de Tahir'i şok edecek biriyle beraberdir.

  • S01E20 Unknown

    Tahir’in gençlik aşkı Leyla Alev’in Songül’ün annesi çıkması Tahir ve Ferit’i çok şaşırtmıştır. Tahir ve Leyla Alev eski günlerden, Songül ve Ferit ise gelecekten bahsederler. Affan Türkiye’ye oğlu Emir’in yanına döner. Türkan, Tekin’den ayrılıp kendi hayatını kurmaya kararlıdır. İlk adım olarak iş aramaya başlar. Tahir’den dayak yiyen Ekrem, Neslihan’ı evden kovar. Son dönemdeki başarısızlıklar ve gelen şikayetler üzerine Tahir emniyetten uzaklaştırılır. Ferit ve ailesinin Tahir’e hazırladığı sürpriz herkesin neşesini yerine getirecektir.

  • S01E21 Unknown

    Tahir kendisine silah çeken Neslihan karşısında soğukkanlılığını korur. Diğer tarafta Emir, Cemil’i kaçırmıştır, Songül’ün nerede olduğunu öğrenmek için ona işkence uygular. Yaptıklarına karşı çıkan amcasına ve babasına da meydan okur. Leyla, Alev ve Songül, Emir tehlikesi nedeniyle İstanbul’u terketmek üzere yola çıkacaklardır. Ama Songül önce Melike’nin yanına gider. İki kadın ilk kez Ferit hakkında konuşurlar. Ferit ablasının gönlünü almaya çalışsa da Türkan’ın Tahir’e olan ilgisini onaylamamaktadır.

  • S01E22 Unknown

    Songül’'ün aniden çıkagelmesi Ferit’in hiç hoşuna gitmez. Türkan avukata gider ve boşanma davası açar. Ferit kardeşiyle beraber kendisinin de içinde bulunduğu haber yüzünden gazeteci Selin’'le tartışır. Efe hapishanede babasını ziyaret eder. Şehime, Türkan’a eczanesinde çalışmayı önerir. Ferit kaderini değiştirecek bir haber alır. Ferit ve Tahir Songül’ü uzaklaştırmaya çalıştıkça, Songül onlara daha da yaklaşmaktadır. Songül’e gelen bir telefon tüm olayları kontrolden çıkaracaktır.

  • S01E23 Unknown

    Emir'in adamları Feyzo'nun kebapçısını havaya uçurmuştur. Ölenlerin cenazesi kaldırılacaktır. Songül Emir'le beraber yurtdışına gitmeyi kabul eder. Suzan olanlardan habersiz, Affan'ın yerini Tahir'e söylemek için plan yapmaktadır. Kamber Filiz'in gizlice bir şeyler karıştırdığını düşünerek odasını arar. Bu arada Türkan'ın duyguları çok karışıktır. Ancak Tahir'i aramak üzere Kars'tan gelen önemli misafirler bir anda herkesin kaderini değiştirecektir.

  • S01E24 Unknown

    Emir Songül'ü yurt dışına yollamaktadır. Songül'ün tek şartı Emir'in Tahir ve Ferit'e bir şey yapmamasıdır. Affan'dan intikam almak isteyen Suzan, Tahir'e Affan'ı bulmasında yardım eder. Başına geleceklerden habersizdir. Ferit tüm aileyi Feyzo ve Cemil'in gözetiminde evde toplar. Çocuklar okula gitmeyecek, hiçbiri evden dışarı çıkmayacaktır. Tahir'in hasta kardeşi tüm aşireti Tahir'in hizmetine verir. Affan'ı yakalamak için büyük bir operasyon başlar.

  • S01E25 Unknown

    Emir'in amcası Songül'ü kaçırır. Songül'ün karşılığında Emir'den Rus Çarı'nın 12 Gümüş Yumurta Koleksiyonu'nu ister. Tahir ve Ferit artık yeraltı dünyasına inmiştir. Bu arada Ferid'in sözünü dinlemeyen kız kardeşi arkadaşıyla birlikte Emir'in adamlarınca vurulur. Komser Tahir ve Ferit, Affan'ın kasasından çıkan belgeleri takip ederek ona yakın tüm insanların mekanlarına baskın yapmaya karar verirler. Feyzo Şehime Hanımın evinde kalmaya başlar. Aşiretin adamları Komser Ferit'in tüm yakınlarını koruma altına alır. Şehime Hanımı da çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

  • S01E26 Unknown

    Yeraltına inen Tahir ve Ferit, Rus Çarı'nın oniki gümüş yumurtadan oluşan koleksiyonunun peşindeler. Emir ve amcası Bedir arasındaki savaş tüm hızıyla devam eder. Bedir'in tek amacı, yerini bir tek Affan'ın bildiği yumurtaları elde etmektir. Bedir, Emir yumurtaları ona getirmediği taktirde Songül'ü öldürecektir. Tahir ve Ferit'in aileleri hakkında Emir'e bilgi sızdıran kişi çok yakınlarından biridir. Tahir sonunda Ferit'e ablasına aşık olduğunu itiraf eder. Ferit Tahir'e nasıl tepki verecek? Affan'ı sorguya alan Tahir ve Ferit neler öğrenecek? Songül Bedir'in elinden kurtulabilecek mi?

  • S01E27 Unknown

  • S01E28 Unknown

    Tahir ve Ferit, Rus Çarı'nın değerli yumurta koleksiyonuyla beraber Affan'ın tüm hazinesini ele geçirirler. Yumurtaların pazarlanmasını sağlayacak olan kilit adamı yakalayan Tahir ve Ferit, sorguda önemli bilgiler ve sürpriz bağlantılar elde ederler. Tahir kanser olan kardeşinin yaşamasını sağlamak için iliğini ona verecektir. Melike yıllar sonra ortaya çıkan babasıyla görüşür. Tahir ve Ferit, Affan'ı kullanarak yumurtaların peşinde olan Emir ve Bedir'e bir oyun oynarlar.

  • S01E29 Unknown

  • S01E30 Unknown

    Alacakaranlık'ta sezonun son bölümünde olaylar çözülürken yepyeni soru işaretleri akılları karıştırıyor. Tahir gergin bir bekleyişin ardından hayata döner. Affan mahkemede yargılanır ve hapise gönderilir. Tekrar görüşmeye başlayan Tahir ve Neslihan ilişkilerini değerlendirirler. Kamber'in evinde kız isteme heyecanı yaşanır. Melike ve Ferit ilişkilerinde bir dönüm noktasına girerler. Ferit yeniden emniyete dönerken, Tahir tek başına Kars'a gidecektir. Tahir ve Türkan'ın ilişkisinde hangi beklenmeyen gelişme yaşanacak? Tahir ve Ferit, Bedir'i ele geçirebilecekler mi? Bedir'in yumurtalara ulaşmasını sağlayan sürpriz isim kim? Tahir ve Ferit'i nasıl bir final bekliyor.

Season 2

  • S02E01 Unknown

    Alacakaranlık yeni sezonun ilk bölümüne yepyeni maceralar, sırlar ve aşklarla başlıyor. Geçtiğimiz sezonun finalinde Ferit'in silahından çıkan kurşun Bedir'i felç etmiş ve cezaevine göndermiştir. Ferit artık büyük hedefler peşindedir. Organize Suçlar ve Silah Kaçakçılığı Şube Müdür Yardımcısı görevine yükselmiştir. Kendisi için devletin önemli görevleri telaffuz edilmektedir. Ekibiyle beraber büyük bir uyuşturucu şebekesini çökertmek üzeredir. Tahir Kemal polisliği tamamen bırakmıştır. Kars'ta aşiretinin başına geçmiştir. Kabadayılaşmaya ve haksızlığa uğramış insanlara yardım etmeye başlamıştır. Diğer taraftan Kars ona çocukluğunun acılar ve sırlarla dolu anılarını yeniden yaşatmaktadır. Bedir, Tahir ve Ferit için tehlike olmaktan çıkmış görünse de, Bedir'in avukatı aracılığıyla dışarıya yollayacağı bir haber, tüm olayların çorap söküğü gibi gelmesini sağlayacaktır. Ferit Feyzo ile beraber Kars'a gider. Uçakta bir tesadüf sonucu kendisini çok etkileyecek bir kızla tanışır. Tahir, Ferit ve Feyzo'nun başına gelen gizemli bir olay aslında Kars'ta her şeyin sütliman olmadığının ipucunu verir. Tahir ve Ferit'in karşısına tüm hayatın akışını değiştirecek bir kişi çıkacaktır. Tahir ve Türkan aşkı nereye gidecek? Ferit uçakta tanıştığı kız ile ilgili hangi gerçeği öğrenecek? Bedir, Tahir ve Ferit için tehdit olmaya devam edecek mi? Tahir ve Ferit'i Kars'ta hangi sürprizler bekliyor? Merak ettiğiniz tüm soruların cevapları, yeni sezonun soluk kesen ilk bölümünde.

  • S02E02 Unknown

    Tahir ve Ferit Kars'ta her şeyin yolunda olmadığını keşfederler. Önlerine atılan cesedin sırrı nedir? Tahir ve Ferit Kars'taki esrarengiz cinayeti çözmeye çalışırken, İstanbul'da gizemli bir tetikçi cezaevindeki Affan'ı öldürmek için hazırlık yapmaktadır. Sürpriz bir şekilde Tahir'in karşısına çıkan bir kişi tüm hayatın akışını değiştirecektir. Kendisini yepyeni bir aşkın eşiğinde bulan Ferit, Irmak'ın kim olduğunu öğrendiğinde çok şaşıracaktır. Ferit Tahir'i bırakarak İstanbul'a dönmek zorunda kalır. Bedir'le karşı karşıya gelecektir. Bedir'in hücresinde gördüğü şey Ferit'i yepyeni bir maceranın içine sürükleyecektir.

  • S02E03 Unknown

    Kars ve İstanbul karışıyor. Tahir Kars'ta işlenen cinayetin izini sürerken, Ferit de karşısına çıkan yeni şebekenin peşindedir. Ferit'e karşı intikamla dolu olan Bedir, ustaca hazırlanmış bir planla cezaevinden kaçırılır. Ferit ve Irmak kendilerini yepyeni bir aşkın içinde bulurlar. Bedir'i dışarıda nasıl bir sürpriz bekliyor? Tahir tarafında yaşanan şok edici gelişme ne? Tahir'in birdenbire ortaya çıkan amcası Tahir'e hangi gerçeği anlatacak?

  • S02E04 Unknown

    Tahir Kars'ta kardeşinin katiliyle yüzleşse de kafasındaki soru işaretlerinden kurtulamaz. Bir taraftan kardeşinin ölümünün acısını yaşamakta bir taraftan da gerçek katilleri bulmaya çalışmaktadır. Amcası Duce'nin Tahir için bir planı vardır. Ferit, Bedir'in kaçırılmasını bir türlü hazmedemez. Bedir'i ve onu kaçıranları yakalamakta kararlı olduğunu herkese gösterecektir. Irmak takip edildiğini düşünmektedir.Ferit'e bu konudan bahseder. Ferit Irmak'tan hoşlandığını itiraf eder. Türkan da hala Tahir'iaklından çıkaramamaktadır. Tahir hiç beklemediği bir gelişme yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kalacaktır. Tahir ve Feyzo'yu zorlu bir yolculuk beklemektedir.

  • S02E05 Unknown

    Tahir'i birdenbire karşısında bulan Türkan çok şaşırır. Uzun bir aradan sonra ilk kez karşılaşan Tahir ve Türkan ne konuşurlar? Duce kızının Ferit'le görüştüğünü öğrenir, bu ilişkiyi engellemek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ferit, savcı Ayhan'la beraber Tahir'e düzenlenen komployu araştırmaktadır. Psikopat tetikçi Zarif'e yeni bir mesaj gelir. Ferit Kars'ta işlenen cinayetle ilgili önemli bir detay yakalar. Irmak hangi konuda yalan söylemektedir? Tahir tutuklanır ve cezaevine girer. Tahir'i içeride hangi tehlikeler beklemektedir? Tahir'in sürpriz ziyaretçileri kim? Tahir ve Türkan aşkı nereye gidiyor? Ferit ve Irmak'ı neler bekliyor?

  • S02E06 Unknown

    Ferit'in arabasına yapılan silahlı saldırıda hedef kimdi? Ferit bir taraftan bu sorunun cevabını ararken bir taraftan da herkesin peşinde olduğu bilgilerin sırrını çözmeye çalışmaktadır. Feyzo cezaevindeki Tahir'e bir sürpriz hazırlamaktadır. Efe konusunda tartışan Türkan ve Tekin'in problemleri yeniden başlar. Türkan hala Tahir'i düşünmektedir. Irmak'ın babası hakkındaki şüpheleri devam etmektedir. Tahir ve Ferit'i tekrar bir araya getirecek çok önemli bir gelişme yaşanır.

  • S02E07 Unknown

    Efe'nin kaçması tüm aileyi bir araya getirir. Apar topar eve gelen Ferit karşısında Tekin'i görünce sinirlerine hakim olamaz.Ferit şifresini bulduğu diskin içindeki bilgilerle yepyeni bir maceraya girmek üzeredir. Tahir ise kendisini hapise gönderen Platin'in peşindedir. Leyla Alev'le beraber bir plan hazırlarlar. Her şey Leyla Alev'in gazino şarkıcısı arkadaşı Atom Nermin'in yardım etmesine bağlıdır. Ne var ki Platin'den intikam almak isteyen tek kişi Tahir değildir. Ferit ve Irmak ilk kez aşklarını itiraf ederken, Türkan ve Tahir cephesinde de önemli bir gelişme yaşanır. Ferit ve savcı Ayhan'ı tatsız bir sürpriz beklemektedir.