Home / Discover / Lists

Fort Boyard Denmark

English
  • TheTVDB.com List ID 16421
  • Created By vincent2n
  • List Type Custom
  • Favorites 1
  • Created August 26, 2024 by
    vincent2n
  • Modified August 26, 2024 by
    vincent2n

Fångarna på Fortet

1990

Programmet går ut på att ett (eller ibland två) lag tävlar om att komma in i fortets skattkammare och hämta så många guldmynt som möjligt inom en viss tid. För att kunna komma in i skattkammaren måste laget/lagen samla in nycklar som de vinner genom att klara av olika celler och gåtor. För att kunna få ut skatten måste de samla in ledtrådar som bildar ett lösenord, om laget/lagen lyckas komma på det rätta lösenordet så ges möjlighet till att samla guldmynt.

Fangerne på Fortet

2009

I 1990'erne var "Fangerne på Fortet" var en af de store succeser på TV3. Her kunne seerne følge en række kendte danskere gennem halsbrækkende stunts, inden de forcerede rovdyrburet, der blev godt begvogtet af dværgene Paspåtid og Passpartout, hvorefter turen gik til vismanden i tårnet.

Fangene På Fortet

2011

Fangene på fortet, en av TV3s største suksesser gjennom tidene, er tilbake. Med frisk energi skal programlederduoen Jenny Skavlan og Daniel Franck holde styr på hele 24 norske kjendiser som tropper opp på Fort Boyard utenfor Frankrikes vestkyst.

Fangerne på fortet 2020

2020

Sportsstjerner, YouTubere, skuespillere, komikere og tv-personligheder er klar til at dyste mod hinanden og udfordre fortets hemmeligheder, i kampen om sejren, æren og guldmønterne.

Fangene på fortet (2021)

2021

Fangene på fortet er tilbake etter ti år. Denne nye iterasjonen finner nå sted på Viaplay sine kanaler. Hele 48 kjendiser har tatt turen til Frankrike og legendariske Fort Boyard for å konkurrere lagvis mot hverandre for å samle inn mest mulig penger til et selvvalgt veldedig formål.